T.D. Jakes Joins New Age Priestess Oprah Winfrey Lifeclass

TD Jakes Oprah New Age Apostasy | False Prophets Heresy

Prosperity Gospel Preacher T.D. Jakes has now officially yoked himself with the New Age Movement as he has joined Oprah Winfrey’s roster of New Age mystics and gurus for her “Lifeclass Series.” Jakes, who is famous for saying “Jesus is the product” when referring to his multi-million dollar media empire which includes books, movies and his Potter’s House Prosperity Gospel church, is now selling his wares to Oprah Winfrey’s mega-audience of devoted followers. And in Jakes’ preaching on “Purpose” and how to find it, there is no mention of the name of Jesus Christ.”

Read full article:
[Open in new window]

By cornelilioi Posted in Diverse

2 comments on “T.D. Jakes Joins New Age Priestess Oprah Winfrey Lifeclass

  1. “Este oare printre idolii neamurilor vreunul care sa aduca ploaie?” (Ier.14:22) Isi mai pune aceasta intrebare cineva? Ca sa realizam cata desartaciune exista astazi intre popoare. Acesti oameni sunt idolii babilonului, ei nu fac decat sa rupa inimile oamenilor de la Evanghelia lui Isus Hristos oferindu-le o diversa gama de alternative, cum ar fi programele lor si domeniul activitatilor lor. Insa intr-o zi se va implini ce a zis Ieremia:”De aceea, iata, vin zile cand voi pedepsi idolii Babilonului: atunci toata tara lui va fi acoperita de rusine, si toti mortii lui vor cadea in mijlocul lui. (Ier.51:47)”. Crestini nu trebuie sa aibe nici macar o ingaduinta fata de acesti idoli, si nici macar sa nu le deschida usa inimilor lor, pentru ca iata ce a zis Domnul in Ezechel:”Dar acelora a caror inima simte placere fata de idolii si uraciunile lor, le voi intoarce faptele asupra capului lor, zice Domnul Dumnezeu.” (Ezec.11:21)”
    Stiti tragedia se naste si intre noi astazi, fiindca parca suntem tentati sa stam si sa le privim lucrarile, pe uniii ne fac ca sa radem, pe alti ca sa plangem, dar unul ca si Pavel in dreptul idolilor nu a avut nici o toleranta: “Cand erati pagani, stiti ca va duceati la idolii cei muti, dupa cum erati calauziti. (1Cor.12:2)”, si a fost destul de dur Pavel in vorbirea lui pentru ca avea in vedere un lucru, si anume noi suntem un Templu , si Templul acesta nu se poate pangari cu idolii popoarelor: “Cum se impaca templul lui
    Dumnezeu cu idolii? Caci noi suntem templul Dumnezeului celui Viu, cum a zis Dumnezeu: “Eu voi locui si voi umbla in mijlocul lor; Eu voi fi Dumnezeul lor, si ei vor fi poporul Meu.” (2Cor.6:16)”. Dumnezeu Sa ne deschida ochii si sa ne pazeasca inimile.

  2. Iar cat despre ratacirea acestui asazis pastor, ce ne mai putem mira, pentru ca Pavel a zis pastorilor din Efes la Milet ca chiar dintre ei se vor scula oameni care vor invata lucruri stricaceoase ca sa traga pe ucenici de partea lor. Dar teama astazi este asta: Fiindca in bisericile actuale nu mai sunt randuielile apostolilor, ci la conducere este doar un singur om care este in varf de piramida, cand cade acest varf cu el se rup si foarte multi si daca nu aproape toata cladirea. Dar daca era dupa randuiala apostolilor si in biserica pastorea ceata prezbiterilor, chiar daca un prezbiter o lua razna, ceilalti erau acolo si judecau si pazeau turma sa nu fie imbolnavita de pastorul care a luat-o razna, deaceea o prima conditie ca sa fi prezbiter este ca sa fi instare ca sa inveti pe alti, adica nu poti fi doar un bun familist dar in rest sa nu fi instare sa ti o invatatura sanatoasa.Oricum efectele indepartarilor noastre de invatatura apostolilor se vad de mult si ele devin tot mai grele de suportat odata cu trecerea timpului, fiindca iata vedeti idolii popoarelor atrag si inima pastorasilor zburatori, iar pastorasi zburatori atrag asemeni lui Absalom , inima celor lesne de induplecat si credulii, si asa idolii popoarelor fiind oameni destepti ei stiu cum sa se promoveze si cum sa si creasca, si au luat acum unditele si sunt la pescuit in apele noastre tulburi. Nu stiu tu frate Cornel de ai ajuns ca sa te intrebi vreodata citind in Apocalipsa 14 de la 1-11, de ce au trebuit ca sa apara ingeri aceia?. De CE A TREBUIT SA APARA UN INGER CU O EVANGHELIE VESNICA IN MANA?. DE CE A TREBUIT CA SA APARA UN INGER CA SA STRIGE DESPRE CADEREA BABILONULUI. DE CE A TREBUIT SA APARA UN ALT INGER SI SA STRIGE OAMENILOR CA SA NU PRIMEASCA SEMNUL FIAREI SI SA NU SE INCHINE ICOANEI EI?
    DE CE? STITI DE CE ?. DIN CAUZA A NOASTRA, DIN CAUZA A CELOR CA SI ACEST OMULET, DIN CAUZA LIPSEI DE DESCOPERIRI LA SCRIPTURI, DIN CAUZA LIPSEI DE TALMACIRE LA SCRIPTURI. NIMENI IN ACELE VREMURI NU VA MAI INTELEGE CA SE INTAMPLA CEVA COMFORM SCRIPTURILOR, FIINDCA INIMA MULTORA VA FI CONDUSA IN RATACIRE DE PASTORASI CA SI ACESTA SAU DE IDOLII POPOARELOR. Si atunci va fi nevoit Dumnezeu sa intervina cu o putere de sus, dat fiind faptul ca lui Dumnezeu inca o sa ii mai pese de om si in acele vremuri, si impactul aratari ultimului inger pe inaltul cerului va fi destul de mare, multi oameni il vor asculta si vor prefera sa li se taie capul dar sa nu se inchine fiarei si sa nu primeasca semnul fiarei ( Apoc 20:4)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s