Sarbatoarea Nasterii Domnului la Betel, Bucuresti…

In acest an Sarbatoarea Nasterii Domnului Isus m-a prins in Romania. Uneori lucrarea de misiune iti rezerva si acest fel de imprejurari dar Dumnezeu nu ramane niciodata mai prejos. Daca familia mea a acceptat aceasta situatie si au sarbatorit fara mine in Phoenix, familia Domnului m-a inconjurat cu dragoste si a incercat sa faca lipsa cat mai usor posibila. Familia Ianovici s-a ridicat peste orice asteptari si partasia cu dansii nu se va uita usor, daca se uita vreodata, ceea ce totusi este putin probabil sa se intample. Dumnezeu are oamenii Lui pe care ii foloseste minunat si ne arata ca si astazi sunt oameni care ce au pe buze au si in inima. Dumnezeu sa binecuvanteze minunata familie Ianovici si anul 2013 sa fie un an plin de impliniri si satisfactii in lucrarea la care sunt chemati.

Alaturi de cateva fotografii nemuritoare este adaugat si predica Pastorului Florin Ianovici din Seara de Ajun. Un mesaj plin de invataturi si provocari la o adevarata schimbare in viata de credinta.

Dumnezeu sa binecuvinteze toti cititorii si ascultatorii mesajelor postate pe acest blog.

DSCN0409

Partasie cu familia Ianovici…..masa festiva la biserica.

DSCN0378

 

O imagine frumoasa…..TOTI LUCRATORII BISERICII BETEL CANTAND O COLINDA PENTRU BISERICA  la inceputul programului

DSCN0397

Biserica Betel de la balcon….

DSCN0399

Pastorul Ianovici predicand: mesajul “Steaua lui Iacov” (predica intreaga mai jos).

2 comments on “Sarbatoarea Nasterii Domnului la Betel, Bucuresti…

    • Intr-adevar a fost o reala binecuvantare…..am fost pentru doua saptamani impreuna , am misionat in Graz, Viena, Linz, Bucuresti….am dus ajutoare pentru orfelinat, am sponsorizat mese festive la Centrul de Zi (unde mananca zilnic o mancare calda in jur de 150) si la orfelinatul Viata si Lumina, am oferit cadouri si la centrul de zi si la orfelinat tuturor napastuitilor, am sponsorizat o zi mancarea oferita celor din canale unde echipe de slujitori ajuta in fiecare zi….a fost de nedescris sa te lasi in voia Domnului si sa vezi cum Domnul lucreaza. Toti banii au fost oferiti de familii cu inima buna din Phoenix, Portland si Carolina, romani si americani deopotriva, penticostali, baptisti si ortodocsi. Dumnezeu sa-i rasplateasca si sa-i binecuvinteze, ca numai cu donatiile lor aceasta lucrare a fost posibila.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s