O marturie extraordinara….Sunny Tranca

 

10 comments on “O marturie extraordinara….Sunny Tranca

 1. Sa intelegem cel mai bine cum se ajunge la atinegerea mesajului divin si cum apare transformarea in viata pacatosului inainte de a merge mai departe cu criticile haideti sa ascultam mesajul ;

  Mesajul vine direct din partea personajului adus in discutie si o sa intelegeti diferenta intre a pretinde si a te expune in sinceritate !!
  Sunny a primit pe Domnul si a ajuns la puterea transformarii,insa tare imi este frica ca din cauza multora va ajunge sa sufere fiindca in loc sa-l duca spre o transformare ce duce la desavirsire o sa -l duca spre dezamagire.Nu doresc sa se intimple asa ceva ,dar din reactii vad ca in loc sa primeasca pe mai departe ajutor ,primeste critiici si astfel de critici poate sa-l blocheze .

  Si acest lucru este explicat chiar de Domnul Isus :
  ”..13. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inchideti oamenilor Imparatia cerurilor: nici voi nu intrati in ea, si nici pe cei ce vor sa intre nu-i lasati sa intre.
  14. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi mancati casele vaduvelor, in timp ce, de ochii lumii, faceti rugaciuni lungi; de aceea veti lua o mai mare osanda.
  15. Vai de voi, carturari si farisei fatarnici! Pentru ca voi inconjurati marea si pamantul ca sa faceti un tovaras de credinta; si, dupa ce a ajuns tovaras de credinta, faceti din el un fiu al gheenei, de doua ori mai rau decat sunteti voi insiva…”

  Stiu ca voi ajunge criticat ,dar o scriu din sinceritate si din experienta vietii mele .Si daca as explica mai multe lucruri pentru unii ar fi socant .Deci fratilor daca doriti sa salvati un suflet ajutati aceasta personaliitate sincere intoarsa la Domnul Isus si folositi-l pentru aducerea tinerilor la o adevarata pocainta !!!Cei care aveti puterea ,nu-i intoarceti spatele si folositi-l in campul de evanghelizare prin darul care-l detine dupa cum si ucenicii au facut;

  Exemplul este scris ,dar se vede ca multi nu iau in considerare ce este scris ;Faptele ap.cap.18;
  ”..24. La Efes, a venit un iudeu, numit Apolo, de neam din Alexandria. Omul acesta avea darul vorbirii si era tare in Scripturi.
  25. El era invatat in ce priveste Calea Domnului, avea un duh infocat si vorbea si invata amanuntit pe oameni despre Isus, macar ca nu cunostea decat botezul lui Ioan.
  26. A inceput a vorbi cu indrazneala in sinagoga. Acuila si Priscila, cand l-au auzit, l-au luat la ei si i-au aratat mai cu de-amanuntul Calea lui Dumnezeu…”

  Deci ajutati-l ,folositi-l fiindca Domnul Isus o sa va binecuvinte !!Are nevoie de ajutorul vostru si nicidecum de criticile voastre fiindca altfel o sa-l pierdeti de pe Cale!!!Deci o spun din siceritate si din o experienta personala pe care putini au ajuns sa o inteleaga !!Si nu sint surprins la ceea ce se intimpla si se expune!!!

 2. Fratele meu de credinta Cornel nici pe departe nu am facut referinta la personalitatea dumneavoastra ,ci la cei care prin comentarii pe multe alte pagini virtuale au facut-o .Si ascultind marturisirea aici am crezut ca este de cuviinta pentru cei care critica personalitatea lui Sunny sa inteleaga viata lui si sa-l ajute pentru a ajunge cum am scris ,un exemplu demn pentru cei din jur prin mesajul care-l reda si viata schimbata pe care o detine inainte de a-l cunoaste pe Domnul Isus .Fiindca vedem ca pe paginile virtuale au luat mari intorsaturi pentru multi conservatori!!!Cu toata stima si tot respectul va multumesc pentru videoclip ,iar acum;Harul, indurarea si pacea sa fie cu voi din partea lui Dumnezeu Tatal si din partea Domnului Isus Hristos, Fiul Tatalui, in adevar si in dragoste!

  • Multumesc pentru precizari. Acum am inteles, dar ca recomandare pentru viitor pentru a nu se mai crea confuzii, va rog sa comentati strict la articolele si comentariile de pe acest blog si sa lasam cititorii altor bloguri (cu criticele sau aprobarile lor) sa se simta cum vor ei acolo unde comenteaza; ei orisicum nu citesc pagina mea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s