HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!!!!!! / JESUS IS RISEN!!!!!!!!!!!

Credinciosii din Estul Europei in aceste zile sarbatoresc Pastele sau Invierea Domnului.

easter-2.jpg

Pe langa frumosul salut “Christos a inviat!”, pe langa raspunsul la fel de frumos “Adevarat ca a Inviat!”, pe langa frumusetea hainelor noi care fiecare familie a incercat sa le cumpere dupa posibilitati, pe langa masa incarcata cu toate bunatatile, pe langa frumusetea amintirilor cu familia si prietenii din aceste zile, ce mai poti sa spui despre Paste?

Stii ca toti am pacatuit, pacatele noastre au pus un zid de despartire intre noi si Dumnezeu, mania lui Dumnezeu era aproape de noi, dar in mila Sa pentru noi tot El a gasit solutia salvarii prin Fiul Sau, Isus Hristos?

Stii ca acest Fiu a fost trimis pe acest pamant sa plateasca pretul pacatului in locul meu si al tau?

“…..El suferintele noastre le-a purtat, si durerile noastre le-a luat asupra Lui, si noi am crezut ca este pedepsit, lovit de Dumnezeu si smerit.  

Dar El era strapuns pentru pacatele noastre, zdrobit pentru faradelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea a cazut peste El, si prin ranile Lui suntem tamaduiti.  

Noi rataceam cu totii ca niste oi, fiecare isi vedea de drumul lui, dar Domnul a facut sa cada asupra Lui nelegiuirea noastra a tuturor….” (Isaia 53:4-6)

Stii ca Isus dupa ce a murit pe cruce in locul nostru, a treia zi a Inviat, si aceasta ESTE CEEA CE SARBATORIM DE PASTE?

“…….Pentru ce cautati intre cei morti pe Cel ce este viu?  

Nu este aici, ci a inviat.    

Aduceti-va aminte ce v-a spus pe cand era inca in Galileea, cand zicea ca: “Fiul omului trebuie sa fie dat in mainile pacatosilor, sa fie rastignit, si a treia zi sa invie.” (Luca 24:5-7)

Stii INSA ca Invierea Domnului nu are NICI UN EFECT ASUPRA TA daca NU CREZI IN ISUS HRISTOS, DACA NU ACCEPTI MANTUIREA OFERITA IN DAR , DACA NU INCHEI UN LEGAMANT CU EL, SI DACA AI O RELATIE PERSONALA CU EL?

“…..Iata Eu stau la usa si bat. Daca aude cineva glasul Meu si deschide usa, voi intra la el, voi cina cu el, si el cu Mine.    

Celui ce va birui ii voi da sa sada cu Mine pe scaunul Meu de domnie, dupa cum si Eu am biruit si am sezut cu Tatal Meu pe scaunul Lui de domnie.” (Apocalipsa 3:20-21)

Poate atatea Sarbatori de Paste s-au scurs pe langa tine si ai ramas doar cu o haina noua, o mancare buna, o intalnire cu cei dragi si cu cateva zile de politete fortata cand salutai (ca asa era obiceiul) pe toti cu o formula in care nu credeai. 

Nu lasa ca si acest Paste sa treaca pe langa tine fara sa aduca o schimbare reala si adevarata in viata ta!

“….Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca Domn, si daca crezi in inima ta ca Dumnezeu L-a inviat din morti, vei fi mantuit;    

Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisirea cu gura se ajunge la mantuire” (Romani 10:9-10).

Sarbatorim din nou Pastele; cine stie daca pentru multi nu va fi o ultima sansa sa se intoarca la Dumnezeu!

Si daca inca vor fi persoane care vor nesocoti chemarea la pocainta, ii rog sa nu uite ca vor fi PERSONAL responsabili pentru aceasta alegere: 

“….Oricine crede in El nu este judecat; dar cine nu crede a si fost judecat, pentru ca n-a crezut in Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.” (Ioan 3:18)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s