LA MULTI ANI, PASTOR FLORIN IANOVICI!!!!!

L-am intalnit pentru prima oara in Septembrie 2011….a fost, vorba noastra din America, DIVINE APPOINTMENT!

Apoi ne-am reintalnit in Noiembrie 2011 in Phoenix….. apoi din nou in Decembrie 2011 in Bucuresti, Oradea, Beius….. in Mai 2012 in Bucuresti, in Decembrie 2012 in Viena, Graz, Linz, Bucuresti….

Am calatorit impreuna cu masina, cu avionul, cu autocarul….am cunoscut Biserica Betel unde slujeste si unde fratii si surorile il asteapta si vorbesc cu dansul cate o ora si mai mult dupa inchiderea programelor….. am cunoscut Orfelinatul unde se ingrijeste de sute de copiii si care ii sar in brate ca la un adevarat tata cand il vad si unde cei peste 30 de angajati il doresc ca pe un parinte, sfatuitor, prieten si nu ca pe un sef…..am vazut cum este de asteptat in fiecare Biserica Romaneasca din Europa si unde isi ia timp sa vorbeasca cu sutele si miile de Romani care il inconjoara cu dragoste sincera….toti au intrebari si toti primesc raspunsuri….nu poate sa spuna NU… nu refuza pe nimeni…..isi face slujirea cu o statornicie si bucurie nedisimulata, cu raspundere, cu sacrificiu chiar, martor ocular fiind cand a trebuit sa predice sambata seara in Viena, sa plece de la Biserica la Aeroport, sa zboare prin Munchen la Bucuresti, sa slujeasca la Betel duminica dimineata unde fata dansului, Aniela, lua botezul, sa fuga de la Biserica la Aeroport unde avea zbor din nou la Viena si sa ajunga cu masina la Linz, unde era programat sa slujeasca duminica seara!

Un om care este tot timpul unde-l vrea Dumnezeu….un om cu o familie intelegatoare care se roaga pentru dansul si accepta sa-l aiba uneori numai musafir acasa….un om cu o sotie care de multe ori fuge la Biserica numai sa-si intalneasca sotul, care intre doua zboruri sau calatorii misionare se opreste la Bucuresti dar tot pentru slujire…..

Un om pozitiv care tot timpul se lasa pe el pentru altul….langa care fiind, iti da reincredere in tine insuti…..un om care ridica, intareste, da curaj, imbarbateaza…..un om care astazi celebreaza 45 de ani dar care a slujit (pana acum) cat altii intr-o suta…..

A fost si este pentru mine mentorul care mi-a schimbat viata….omul care a influentat copiii mei si care tot timpul a zis “se poate”…..omul care mi-a redat reincrederea in om….dar mai presus de toate, pentru mine ramane PASTORUL CARE PREDICA IN GENUNCHI!!!

LA MULTI ANI OMULE AL LUI DUMNEZEU!!!!!

LA MULTI ANI PASTOR FLORIN IANOVICI!!!!!

PASTORUL IN GENUNCHI.jpg 2.jpg 3.jpg 4.jpg 5PASTORUL IN GENUNCHIPASTORUL IN GENUNCHI.jpg 2.jpg 3.jpg 4PASTORUL IN GENUNCHI.jpg 2.jpg 3PASTORUL IN GENUNCHI.jpg 2

6 comments on “LA MULTI ANI, PASTOR FLORIN IANOVICI!!!!!

  1. Frumoase si adevarate aprecieri pentru acest om al lui Dumnezeu.

    Majoritatea (ca si noi) il cunoastem pe fratele Ianovici doar din vedere, altii doar din predicile de pe internet is totusi impactul care l-a avut si il are asupra noastra este enorm de mare. Dumnezeu sa-l ocroteasca si sa il rasplateasca si mai ales sa-i binecuvanteze familia care slujeste alaturi de el. Multumim Domnului pentru vocea profetica a pastorului Florin Ianovici in vremuri ca si astea!

    • Nu stiu cat sunt de frumoase dar toate cele scrise sunt in totalitate ADEVARATE!!!…..si sunt doar o parte din ce am avut pe inima sa scriu, dar emotiile m-au limitat…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s