ALEG VINDECAREA…..!!!

Dumnezeu continua sa vorbeasca cand intr-un fel, cand in altul….si Dumnezeu se foloseste de dreptul Sau de Suveran cand vrea, cum vrea si prin cine vrea!

De aceasta data mi-a vorbit direct prin intermediul Facebook-ului. 

De vreo trei saptamani o durere de sciatica “m-a scos din circuit” cum se spune pe romaneste; nu pot sa stau in picioare, nu pot sa stau culcat, nici nu dorm, nici nu sunt complet treaz din cauza medicamentelor de durere, destul de puternice.

Am fost la doctor, am fost la chiropractic si rezultatele sunt aceleasi, chiar mai rau (se citeste mai dureros) pe zi ce trece….

In aceasta dimineata, foarte devreme, la 5 mai exact, am hotarat se merg in birou sa ma apuc de lucru, orisicum neputand dormi.

Am deschis computerul si inainte sa incep, un gand (se vede ca de la Dumnezeu) mi-a zis sa deschid pagina de Facebook “Ciresarii” https://www.facebook.com/fundatiaciresarii?hc_location=timeline unde am dat peste acest articol, scris “special pentru mine”:

SCHIMBA GANDUL DE ASTAZI

“Eu nu cred ca durerea aceasta va trece vreodata”

1. Exista de doua ori mai multa vindecare divina decat orice durere, de orice tip, din viata ta. Pentru orice mentiune a durerii sau bolii, in Biblie exista 2 mentiuni ale sanatatii si vindecarii.
2. Dumnezeu te-a destinat sa pasesti mereu spre mai bine in viata. Proverbe 4:18 spune: “cararea celor neprihaniti este ca lumina stralucitoare, a carei stralucire merge crescand pana la miezul zilei.” Tu vei fi din ce in ce mai bine.
3. Crucea Domnului nostru pune capat durerii tale. Isus a purtat pe cruce durerea ta (Isaia 53:4-5) si 1 Petru 2:24 spune ca El a purtat durerea si pacatele noastre, iar prin ranile Lui, noi suntem vindecati. 
4. Nu iti diminua rezistenta fata de durere sau boala. Impotriveste-te; rosteste cuvinte de credinta si asteapta-te ca boala sa plece (1Petru 5:7-8, Marcu 11:23).
5. Asteapta-te ca, intr-adevar, Cuvantul lui Dumnezeu sa distruga lanturile durerii si suferintei din viata ta. (Proverbe 4:20-22, Psalm 107:20). Nu exista puterea care sa intreaca puterea Cuvantului lui Dumnezeu.
6. Inceteaza sa mai lupti pentru apararea “dreptului” tau de a fi ranit sau de a ramane in durere. Alege sa fii vindecat si intregit in Hristos (Ioan 5:6).

GANDUL DE ASTAZI

Eu incetez sa mai lupt pentru apararea “dreptului” meu de a fi ranit sau de a ramane in durere. Aleg vindecarea!

…sunt cuvinte de imbarbatare, sunt cuvinte, care in aceasta “noapte” si la propriu si la figurat, mi-au trecut prin inima si gand cand ma rugam in asternutul patului unde nu puteam sa adorm, sunt cuvinte care Dumnezeu le-a repetat din nou si a confirmat ca EL inca este pe tron si orice “noapte” pentru copiii Sai nu este vesnica si dimineata va rasari din nou….. 

Da Doamne….multumesc pentru acest cuvant si DECLAR ca ALEG VINDECAREA!!!!!

By cornelilioi Posted in Diverse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s