Adevar, Dezinformare sau….Minciuna ???

Astept cu nerabdare raspunsul cat de curand (PENTRU CA ESTE NEVOIE DE UN RASPUNS) al cultelor neoprotestante care tin legatura cu bisericile lor din diaspora, (referindu-ma aici la Cultul Penticostal, Cultul Baptist, Cultul Adventist….) la aceasta provocare venita de la nivel inalt! 

Daca Biserica Ortodoxa Romana, cu lacasuri de cult mici (cele mai multe in chirie prin fel de fel de centre comerciale) si grupari de cate 30-40 de oameni protejeaza pastrarea traditiei si a limbii romane (prin Sunday Schools de 5, 10 copii), ce fac atunci bisericile neoprotestante cu biserici de mii de oameni, lacasuri de cult proprietate personala (constructii de milioane de dolari pe suprafete de zeci de hectare) si Sunday School cu sute de copii la unele dintre ele?

De ce nu publica BOR evidenta cu bisericile sale din diaspora, fotografii cu lacasurile lor de cult, activitatile la care sunt involvati enoriasii lor? Care este participarea la slujba in afara de Slujba de Paste si de Craciun?

Sau se vrea de la conducerea tarii sa se transmita ca neoprotestantii nu sunt…romani?

“………The President has also underlined the fact that the Romanian Orthodox Church is the only institution which keeps our co-nationals from abroad united: “The Romanian Orthodox Church remains the only institution which can keep the Romanians from abroad together. I have seen the love you show to the children and priests subordinated to you who organise Sunday schools in order to keep alive the teaching for the Romanian language. In all your churches, either if I was in America, in South America, Europe, here, in the Balkans or in the Republic of Moldova, the flag of Romania is wherever the Romanian Orthodox Church is”……..”

http://basilica.ro/stiri/noua-ierarhi-romani-decorati-la-cotroceni_16673.html

 

 

 

2 comments on “Adevar, Dezinformare sau….Minciuna ???

  1. Buna ziua,
    Aveti un blog foarte frumos si cred ca v-ar place sa vedeti un studiu foarte apreciat deja in lumea intreaga, facut in 22 de ani de un profesor fara apartenenta religioasa, referitor la profetiile despre Iisus (Yeshua), despre Israel, despre cele 23 de Legaminte incheiate de Dumnezeu (YHWH Elohim) cu oamenii, descoperirea faptului ca Legile din Noul Testament, se regasesc de fapt toate in Vechiul Testament si alte lucruri interesante.
    http://salveaza-ti-viata.blogspot.fr/
    Merita citit pana la capat !
    O zi buna !

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s