YouTube: Alin Cristea la emisiunea lui Cornel Pavel Darvasan

Un interviu interesant, dialog politicos, ingrijorari legitime, povestiri incredibile din sursa directa….dar si final dezastruos din partea moderatorului, sub forma de sfat pentru romanii din alte tari: cunoasteti si respectati legile (chiar daca nu sunt corecte, morale sau etice, fara a mentiona si ingradirile religioase) in/din tarile unde traiti; comparat cu opinia D-lui Cristea, care mentiona posibilitatea unui alt interviu chiar din….spatele gratelor atunci cand trebuie spus adevarul!
Cat despre Ambasadoarea Norvegiei, toata un zambet de parca dadea interviu la …Academy Awards, acelasi “politically correctness” ca si din partea ambilor…moderatori!
Un plus pentru invitatii Nelu Florea si Alin Cristea. D-ul Florea remarca ca acest caz (familia Bodnariu) este mai mult decat un…caz de violenta familiala si trebuie inteles ca atare. D-ul Cristea scoate in evidenta (in afara de lupta mediatica, dezinformarile unui segment in a raporta corect despre proteste) faptul ca Norvegia posibil sa se fi luat la tranta cu cine nu trebuie, deasemenea despre extraordinara solidaritate a Romanilor aratata in aceasta situatie….si aceasta ultima concluzie este cu adevarat bine de tinut minte si bine sa fie folosita si in alte scopuri. Daca s-au urmarit clipurile video despre “abuzurile Barnevernet”, s-a vazut ca nu numai cativa copii de romani au fost “rapiti” ci si americani, norvegieni, indieni, rusi, cehoslovaci, brazilieni, suedezi, turci, irakieni, si inca multi altii. Cu toate acestea, nu-mi imaginez nici o alta Natiune sa poata aduna mii de oameni protestand, in afara granitelor proprii,  in mai toate capitalele si orasele mari ale lumii cum au facut Romanii. Daca Romanii vor sa adune jumatate de milion de oameni in aceasi zi, pot sa o faca; este o putere in unitate care a inceput sa dea de gandit. Si aceasta intr-adevar trebuie de tinut minte…poate in sfarsit a venit si vremea cand PUTEM FI ADUNATI toti la cauze comune, demn de luptat umar la umar, indiferent de religie, profesie, educatie, zona geografica, etc.

Romania Evanghelica

View original post

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s