Credeţi că este imposibil aşa ceva?

DA, DYO……CREDEM CA ESTE POSIBIL…….TOTUL ESTE POSIBIL IN HRISTOS!!!

A fost prins!

Publicat pe 1 Mai, 2012 de Dyo pe : http://dyobodiu.wordpress.com/

Da, se ştie acum cine este acela care ne-a omorât părinţii. E un băiat cu chip de copil, pierdut într-o lume pe care nu o înţelege şi în care s-a rătăcit fără voia sa, ori chiar a părinţilor săi.

Am văzut-o şi pe mama sa, intrată într-o transă a neputiinţei, pierdută la rândul ei de un sens, de o speranţă, pe care să o vadă în viaţa celui căruia i-a dat viaţă şi pe care, se pare, l-a educat prea puţin în ceea ce înseamnă a trăi între oameni.

Sunt mândru de familia mea, de cumnatele mele, de soţia mea, văzându-le cum vorbeau astăzi după-amiază, după ce pământul acoperise deja cele două trupuri ale părinşilor lor, cu mama celui ce i-a ucis. Numai Dumnezeu le ştie durerea; cu toate astea au fost în stare să îi asculte plânsul.

Privind scena, am înţeles ce s-a întâmplat, cine este în carul de biruinţă, chiar cu ochi plânşi, şi cine este (încă) pe drumul disperării. Am văzut felul în care Dumnezeu a răscumpărat o faptă odioasă şi a transformat-o în onorare şi celebrare a iubirii de Cristos. Am văzut, în acelaşi timp, cum Dumnezeu îi cheamă la Sine pe aceşti oameni, cu care probabil ne vom întâlni în continuare zi de zi (în afară de cel ce a ucis şi care va fi judecat), şi pentru care noi suntem – prin harul Domnului – o mărturie a iubirii şi a iertării care pot fi posibile pentru oricine, numai prin sângele lui Cristos.

Vasile şi Victoriţa şi-au sfârşit cu cinste alergarea. Sunt copleşitoare mărturiile care susţin acest fapt. Mai sunt însă şi alte suflete, încă rătăcite, care au nevoie de odihnă în Domnul.

Rugaţi-vă, vă rog din nou, pentru acest băiat pierdut parcă din sine însuşi, pentru mama lui, pentru cel ce îi este acum tată. Rugaţi-vă să nu privească la seara de vineri 27 aprilie 2012 ca la un hău în care s-au trezit, prin voia lor sau a altora, din care nu mai este cale de scăpare, ci ca la o margine a prăpastiei  în faţa căreia singura izbăvire o oferă Crucea. Nu va scăpa, credem, de pedeapsa legii; grozav lucru este însă să nu poată fi achitat de la marea Judecată a Celui drept.

Oare cum ar fi  ca după ce şi-a mânjit mâinile cu sângele lui Vasile şi Victoria, ajuns în cer, cel ce astăzi este un criminal să fie îmbăiat de lacrimile de bucurie ale fostelor sale victime pentru harul lui Dumnezeu care i-a transformat şi lui, pentru veşnicie, viaţa? Credeţi că este imposibil aşa ceva?

By cornelilioi Posted in Diverse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s