…şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim…

Postat de Pastorul Florin Ianovici pe pagina de Facebook:

“Ci voi veţi primi o putere, când Se va coborî Duhul Sfânt peste voi, şi-Mi veţi fi martori în Ierusalim, în toată Iudeea, în Samaria şi până la marginile pământului.”

În Ierusalim Isus a fost răstignit. I-a fost dor de Ierusalim dar Ierusalimul l-a respins. Acolo trebuie căştigată lupta. Acolo, unde ai primit rănile trădării, rănile aşteptărilor înşelate, locul iubirii refuzate…!Şi nu poţi birui fără puterea Mângăietorului, a Celui care îţi dă puterea de a ierta, de a iubi chiar şi atunci când ei te îngroapă.
Cuceriţi Ierusalimul!

În Iudeea Isus a fost respins ca Învăţător. Au căutat să îl ucidă cu pietre pentru că L-au socotit hulitor.Acolo trebuie căştigată lupta. Cuvântul lui Dumnezeu nu este negociabil. Steagul Scripturii trebuie purtat cu orice preţ.Şi nu poţi fără Duhul Adevărului a cărui ungere te va învăţa toate lucrurile. Şi iţi va da puterea mărturisirii cu orice preţ.
Cuceriţi Iudeea!

În Samaria a însetat. Dar nu Şi-a răcorit sufletul. Cearta oboseşte şi usucă. Cea mai urâtă ceartă este cea religioasă.Suntem diferiţi şi ne plac lucruri diferite. Unii iubesc un gen de muzică, alţii alt gen. Unii se roagă cu voce tare alţii în şoaptă. Doar Duhul Sfânt ne uneşte, doar Duhul Sfânt ne face închinători , doar focul Duhului Sfânt ne aprinde.
Cuceriţi Samaria!

La marginile pământului ne aşteaptă El. Să ieşi din felul tău de a fi, din confortul tău, din zona ta de siguranţă şi să atingi marginile pământului de dragul Lui. Marginile pământului nu înseamnă întotdeaună să mergi ci uneori înseamnă să stai pe loc şi să rezişti presiunii lumii. E tot o margine…! Trăiţi pentru El, alergaţi pentru El. Dar nu o poţi face făra de puterea Duhului Sfânt care te scoate din odaie şi te aduce în faţa mulţimii.
Cuceriţi marginele lumii!

https://www.facebook.com/florinianovici/posts/354765617922839?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s