Discriminatorul. Crin discriminatorul.

by  on JULY 7, 2012

Discriminatorul. Crin discriminatorul.

 Poate ne gândim la un sistem în care, pentru cei care nu trăiesc pe teritoriul României, condiţionăm dreptul la vot de plata a cel puţin unui impozit în ţară, că e teren, că e casă, că e alt tip de venit impozitat

Crin Antonescu – interviu pentru „Gazeta Românească”, publicaţie a romanilor din Italia, 25 martie 2011

 

Citatul de mai sus este extraordinar de relevant pentru gândirea de comunist a „liberalului” Crin Antonescu, ajuns preşedinte interimar al României cu voturile a circa 9.000 de alegători, plus voturile a 256 de parlamentari – securişti şi turnători la Securitate, infractori de drept comun, traseişti politici, îmbogăţiţi din afaceri cu statul, plagiatori, activişti comunişti, si maimuţoi sfidători, care refuză să părăsească Parlamentul, deşi au fost declaraţi incompatibili de cea mai înaltă instanţă judecătorească a României.

De ce îi urăşte Antonescu pe milioanele de români din diaspora? Simplu: pentru că aceştia nu se lasă manipulaţi, pentru că au acces neîngrădit la informaţie, pentru că ştiu să facă diferenţa dintre liberali şi comunişti, pentru că nu se uită la gâzi, ciutaci, ciuvici şi alte soiuri de gurnalişti şi ziarizde ale lui Felix turnătorul. Pentru că aceşti oameni nu votează comuniştii, oricât de atent s-ar vopsi. Deci nu-l vor vota niciodată.

Tipic pentru un „democrat”, prima idee a lui Antonescu este să îi i împiedice pe românii din diaspora să voteze. Nu contează ce spune Constituţia, care garantează dreptul de vot pentru orice cetăţean român, Crin Antonescu cere o formă de discriminare între românii „buni”, cei suficient de stupizi încât să se lase păcăliţi ca să voteze USL, şi românii „răi”, care votează cu Traian Băsescu, cu o justiţie independentă, cu statul de drept.

Românii „răi” din străinătate trebuie să plătească impozite în România ca să aibă dreptul de a vota, spune Crin. Dar cele între 5 şi 7 miliarde de euro pe care românii din străinătate le-au trimis anual în ţară, în ultimii 10-12 ani, ce sunt, bou comunist cu pretenţii de liberal? Şi dacă tot impunem o astfel de barieră, de ce să fie numai pentru românii din străinătate? De ce să nu cenzurăm dreptul la vot şi pentru milioanele de asistaţi social, pensionari de lux sau de boli închipuite, revoluţionari făcuţi la apelul bocancilor sau evazionişti, care sunt nucleul dur al USL şi cei care îl votează pe Crin Antonescu? Nici ei nu plătesc impozite dar, spre deosebire de românii din diaspora, nici nu produc bani pentru România. Dimpotrivă, consumă miliardele de euro luate de stat cu japca de la puţinii oameni care mai muncesc în ţara asta sau afară şi împărţite cu generozitate de socialişti susţinătorilor lor puturoşi.

Am dat un exemplu a ce înseamnă gândirea lui Antonescu, a lui Ponta şi a celor care îi ţin în leasă pe cei doi maimuţoi din fruntea USL. Despre cel de al treilea, ala micu’ de la PC, nu are rost să vorbim, nu merită pixelii care i-ar ocupa numele său. E vorba de oameni pentru care „legalitate”, „stat de drept”, „democraţie”, „justiţie” sunt cuvinte goale, lipsite de sens, bune cel mult să fie folosite în discursuri adresate „fraierilor” din Uniunea Europeană sau Statele Unite.

Şi Antonescu, şi Ponta sunt croiţi după chipul şi asemănarea stăpânilor lor: jegul cu aparenţă umană, scârba care şi-a turnat familia la Securitate, jefuitorul îmbogăţit prin tâlhărirea României, Dan Felix Voiculescu şi fostul aparatcik comunist, criminalul Ion Ilici Iliescu. Stăpâni sau slugi, dresori sau maimuţe, cei care conduc USL pe faţă sau din umbră nu cred în democraţie. Aşa cum au încercat în perioada 2000 – 2004 şi cum încearcă acum, ei vor puterea absolută. Ei vor să controleze tot: preşedinţia, guvernul, parlamentul, justiţia, presa. Vor să controleze cum muncim, cum trăim, ce şi cât mâncăm şi, mai ales, ce şi cum gândim.

Au construit un aparat uriaş de minciună şi dezinformare. Televiziuni, ziare, radiouri, site-uri pe Internet, bloggeri şi „oameni de bine”, sunt tot atâtea trompete pentru o propagandă imundă, menită să murdărească tot ce le stă împotrivă şi să îi îndobitocească pe cei care o ascultă. Din păcate, au reuşit să păcălească milioane de români. Alte milioane sunt electoratul captiv al USL, cei de care vorbeam mai sus: asistaţi social, pensionari de lux sau cu acte false, evazionişti şi revoluţionari, infractori care au nevoie de protecţie politică. Pe toţi aceştia trebuie să-i învingem.

Eu cred că suspendarea lui Băsescu ne dă o şansă nesperată. Pentru că putem să demonstrăm că nu vrem hoţi, plagiatori, chiulangii notorii, turnători, nomenclaturişti şi alte asemenea categorii de jeguri umane. Pentru că putem să demonstrăm că ne dorim stat de drept, ne dorim democraţie reală, europeană, şi, mai ales, ne dorim o justiţie care să-i trimită pe toţi infractorii, indiferent de culoarea politică, alături de Adrian Năstase şi de Vântu, în puşcărie. Tot ce trebuie să facem este să credem în noi, în forţa noastră, în drepturile noastre şi în unitate. Şi putem să-i trimitem pe cei care jubilează astăzi, pe cei care cred că pot întoarce România la totalitarism, acolo unde le este locul: la coşul de gunoi al istoriei. După un stagiu cât mai lung în purgatoriu – în puşcăriile primitoare ale patriei.

http://politicstand.ro/discriminatorul-crin-discriminatorul/

By cornelilioi Posted in Diverse

2 comments on “Discriminatorul. Crin discriminatorul.

    • Recunosc ca sunt departe de tara (kilometric vorbind) dar totusi nu sunt departe (sentimental si emotional).
      O intrebare: ati citit tot articolul (care in fond nu este scris de mine ci doar preluat…) sau ati analizat poza si vazand ca sunt departe de tara (kilometric) ati crezut ca nu am idee ce se intampla in Romania?

      Eu am republicat articolul ca unul caruia i s-a facut o nedreptate, refuzandu-mi-se dreptul de vot. In USA, din 36 de sectii de votare la precedentele alegeri au fost oficializate acum numai 4 (PATRU). America este cam cat 4-5 Europe, vedeti pe cineva in stare sa mearga de la Paris sau Madrid pana la Bucuresti sa voteze? Cam asa ceva ni se cere acum. Cine credeti ca mai pleaca din Colorado sau Oklahoma pana la consulat la Los Angeles de dragul votului?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s