EU SPUN NU…..

” Daca privesti spre viitor, acesta se schimba, pentru ca tu privesti catre el si asta schimba absolut totul” (Nicolas Cage in filmul NEXT)


Acest monolog parca are alte semnificatii in aceste momente…
Ce ar fi: 
– Daca incepand de azi si pana in 29 am inlocui obisnuitul salut de intampinare ”buna ziua/ce mai faci” cu doar trei cuvinte/sapte ltere: EU SPUN NU.
– Daca incepand de azi si pana in 29 am inlocui toate replicile noastre catre ”ceilalti” in spatiul real sau/si virtual cu doar trei cuvinte/sapte litere: EU SPUN NU.
Si ce ar fi:
– Daca in Duminica de 29 Iulie 2012 pentru o zi (doar o zi din cele peste 20,000 pe care le avem la dispozitie in aceasta existenta trecatoare) ne-am prezenta la vot si, dupa aceea in loc sa ne risipim am ramine pe loc pasnici si calmi, intampinandu-ne unul pe altul cu doar trei cuvinte/sapte litere: EU SPUN NU.
– Daca in Duminica de 29 Iulie 2012 i-am invita pe toti care vor sa ni se alature, cu traditionala paine si sare si doar trei cuvinte/sapte litere: EU SPUN NU
– Daca in Duminica de 29 Iulie 2012 am face fotografii, am filma grupul din care facem si noi parte si le-am pune pe youtube /facebook/ twitter cu doar trei cuvinte/sapte litere: EU SPUN NU.
– Daca in acea Duminica de 29 Iulie 2012 la ora exacta fiecare grup ar spune intr-un glas doar trei cuvinte/sapte litere: EU SPUN NU

Fiecare dintre noi este doar ”o voce” ca o soapta dar impreuna, vom fi O VOCE CA UN TUNET ce s-ar auzi din sat in sat, din oras in oras, dar si din Japonia pana in Haiti, din Islanda pana in Australia.
Si asta (ar) schimba absolut totul: viitorul nostru si al generatiilor ce vor veni, dar si perceptia intregii lumi ce acum urmareste perplexa ce se intampla cu noi si le-am arata adevarata Romanie, ROMANIA tacuta de obicei dar care atunci cand devine vocala schimba totul din temelii.
In loc de noapte buna, EU SPUN NU Romanie tacuta…

o voce anonima raspunde articoulului : http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-12740049-cauzele-semnificatiile-efectele-unei-suspendari.htm

By cornelilioi Posted in Diverse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s