Freedom of speech under attack !!!!!

Romanian Pastor Doru Neamtu arrested (29th September 2012) in Tempe AZ for preaching on the streets.

By cornelilioi Posted in Diverse

5 comments on “Freedom of speech under attack !!!!!

 1. Famous Last Words – ‘It could never happen here.’
  But I tell you that much more than this will happen here.
  This is just the beginning.

 2. Pacea Domnului Isus.
  As vrea sa imi spun si eu putin parerea vizavi de ce am vazut aici in acest video. Nu stiu cine este cel care a filmat si nici cine este acest pastor, dar este usor de observat reactia atat a pastorului cat si a cameramanului. Nu mi l-as fi putut imagina pe un Pavel care si el a fost arestat de cateva ori sa actioneze asa. Asta inseamna ca noi nu suntem pregatiti pentru prigoane, prigoniri din partea celor din afara. Este un mare semnal de alarma o actiune ca si aceasta impotriva celor care predica Evanghelia intr-o tara libera, ca daca in timp ce esti liber sa predici esti arestat, ce se va intampla atunci cind o sa iti fie interzis ca sa predici de catre autoritati, cum crezi ca vor reactiona atunci neamurile care nu il iubesc pe Dumnezeu. Exista un complot impotriva lui Dumnezeu, si anume neamurile au intentat proces de uitare la adresa lui Dumnezeu si vor ca sa il scoata pe Dumnezeu din societate, din parlamente, din scolii, din institutii, din familie, si chiar si din Biserica, iar psalmul 9:17 arata acest proces de uitare ca este scris despre el, iar astazi asistam la efectele lui.
  Noi inca nu suntem pregatiti pentru prigoane si nici pentru a ne da viata pentru Isus in vremuri grele, fiindca nu aratam asta nici acuma in vremuri inca bune. Ne-am invatat sa ne spalam creieri cu vedetele noastre religioase, pastorasi zburatori, cu salarii frumusele, in comfort. Insa se apropie groaza peste popoare, si aceasta groaza nu ne va scuti nici pe noi. Ce s-a filmat mai sus o sa fie un caz fericit in viitorul apropiat, fiindca lumea intreaga se indreapta inspre satanism, eu asa am gasit in Apocalipsa 13: 3, 4,,,, si au inceput sa se inchine balaurului, pentru ca daduse puterea lui fiarei.”. iar balaurul este deavolul, sarpele cel vechi care odata aruncat pe pamant isi va da toata puterea lui fiarei, iar lumea se va mira de fiara si de puterea fiarei si va cinsti pe deavolul. Dar ca sa ajunga asa oameni, inseamna ca li s-au luat din naintea ochilor lor Evanghelia, li s-au luat din fata lor pe Dumnezeu, nu au mai avut cine sa le predice, si oameni se vor indrepta inspre fenomenele pe care prorocul mincinos si fiara le va face in fata lor. Pe aia nu o sa ii opreasca politia si nici autoritatile, ei o sa aibe mana libera, iar psalmul 10 arata ca vine o vreme de mare necaz fara precedent in istoria lumii in care Dumnezeu va sta departe si ascuns, si atunci in acele vremuri saracii vor fi tintele cele mai sigure pentru oameni rai.
  Pavel cind a fost dus in inchisoarea din Filipi l-a obligat pe Dumnezeu prin cantare sa il elibereze, dar miza a fost tocmai temnicerul. De aceea nu trebuie sa reactionam asa chiar daca o sa ni se intample lucruri din astea.

 3. Foarte adevarat…..Biserica inca nu este pregatita pentru prigoana…..inca evanghelia prosperitatii (si includ aici si dorinta pastorilor de-a avea catedrale cat mai mari, proprietati cat mai multe in numele organizatiilor…..) face ucenici si tare ma tem ca vom fi luati pe nepregatite…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s