Ziua cand cerul Americii s-a intunecat….

Alegerile in SUA au trecut…

Relatiile afectate de dezbateri incep sa se reglementeze chiar daca pentru unele va dura mai mult tinand cont de acerbicia acestor dezbateri…

Pastorii vor incepe din nou sa ne predice ca asa a fost voia Domnului si  poate a fost…

….dar eu personal am mari incertitudini. 

CUM SA CRED CA DUMNEZEU A FOST IMPLICAT IN ACESTE ALEGERI cand in statele Maine si Maryland, pentru prima data in istoria Statelor Unite PRIN VOT POPULAR, au fost legalizate casatoriile cu persoane de acelasi sex? Incepand din 1998, 32 de state diferite au tot incercat sa impuna pe buletinul de vot aceasta lege impotriva invataturii Sfintelor Scripturi  si nu au reusit (da, pot sa cred ca atunci la acele alegeri Dumnezeu S-a implicat dar nu acum…). Si nu pot sa uit ca la inceputul acestui an, Barack Obama a fost primul presedinte in exercitiu care a aprobat ( “endorse” cum spunem in USA) legalizarea casatoriilor cu persoane de acelasi sex.

CUM SA CRED CA DUMNEZEU A FOST IMPLICAT IN ACESTE ALEGERI cand in statele Colorado si Washington, pentru prima data in istoria Statelor Unite PRIN VOT POPULAR, a fost legalizata folosirea drogului marijuana (cannabis in Europa) ca placere (“recreational use”). Pentru mine si mai interesant este faptul ca amandoua statele se cearta pentru “intiietatea” acestei legalizari, de parca ar fi mare onoare pentru asa ceva.

Colorado Legalizes Marijuana

(AP Photo/Brennan Linsley)

CUM SA CRED CA DUMNEZEU A FOST IMPLICAT IN ACESTE ALEGERI cand in statul Wisconsin, pentru prima data in istoria Statelor Unite PRIN VOT POPULAR,  a fost ales senator o lesbianca (“openly gay”) declarata, Tammy Baldwin.

Cand Dumnezeu se implica in alegeri se pot intampla asemenea mostruozitati?

Pastorii vor incepe sa predice din nou ca asa este voia Domnului si poate este……

…..dar eu personal am mari incertitudini!

Si daca totusi Dumnezeu s-a implicat in aceste alegeri, a facut-o prin neprezentare:

                                                                                                                                         “Fiindca n-au cautat sa pastreze pe Dumnezeu in cunostinta lor, Dumnezeu i-a lasat in voia mintii lor blestemate, ca sa faca lucruri neingaduite.” (Rom.1:28)

“Si atunci veti striga impotriva imparatului vostru pe care (voi il) veti alege, dar Domnul nu va va asculta.” (1 Samuel 8:18)

By cornelilioi Posted in Diverse

2 comments on “Ziua cand cerul Americii s-a intunecat….

 1. O logica buna, ceea ce ma uimeste cand am observat pe facebook ca un frate pastor a votat pentru Obama ,scriind ca a votat :datorita principilor bune pa care presedintele le are.
  Poate ca unii pastori ar mai trebui sa isi verifice credinta in Dumnezeu si principiul de familie lasat de Dumnezeu (deocamdata atat).

 2. Sau poate ziua cand pe cerul Americi a aparut dreptatea, frate scump, aceste pacate au existat si in Sodoma si n Gomora, dar asta nu l-a impiedecat pe Dumnezeu ca in ziua judecatii Lui sa il scoata pe Lot si pe familia lui afara de acolo. Aceste pacate au existat si pe vremea lui Noe, dar asta nu l-a impiedecat deloc pe Noe ca sa isi faca o corabie de salvare si sa fie scapat el si casa lui, dar nici pe Dumnezeu nu l-au impiedicat aceste stari de a Isi tine un popor sfant a Lui si de a si Il scoate din calea potopului care urma sa vina. Ca se intmpla asa acum , asta este voia lui Dumnezeu, pentru ca trebuie sa se implineasca Evanghelia lui Isus care zice:
  “26. Ce s-a intamplat in zilele lui Noe se va intampla la fel si in zilele Fiului omului:

  27. mancau, beau, se insurau si se maritau pana in ziua cand a intrat Noe in corabie; si a venit potopul si i-a prapadit pe toti.
  28. Ce s-a intamplat in zilele lui Lot se va intampla aidoma: oamenii mancau, beau, cumparau, vindeau, sadeau, zideau;
  29. dar, in ziua cand a iesit Lot din Sodoma, a plouat foc si pucioasa din cer si i-a pierdut pe toti.
  30. Tot asa va fi si in ziua cand Se va arata Fiul omului. Luca 17″.
  Asa ca astazi se pregateste acel cadru : ce s-a intamplat”, ca mai apoi sa se intample si restul. De ar fi inimile noastre gata sa il slujeasca numai pe Domnul, bine ar fi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s