Cand viata iti refuza normalitatea…

Articol scris de Pastorul Florin Ianovici si postat pe pagina sa de Facebook pe 8 Ianuarie 2013.

Multora dintre noi viata le-a refuzat normalul unei iubiri parintesti, fratesti sau din partea prietenilor. Multi dintre cei pe care ii cunosc au inima ranita de tradarea, nepasarea sau chiar rautatea aproapelui.

Cand viata iti refuza normalitatea, cand asteptarea devine o boala a sufletului, atunci si reactiile sunt pe masura. Oameni tristi, apasati isi poarta povara in tacere inchisi intr-o carapace de frica de a nu fi raniti din nou.

Imi pare rau ca multi dintre noi abia atunci ne indreptam privirea spre Dumnezeu. Dar in marea Sa mila El ne asteapta si ne primeste ca un Tata rabdator care stie ca cele mai importante lectii in viata le dobandesti cu lacrimile pe obraz.

Asteptam ca Dumnezeu sa ne ia in brate. Si zilele acestea am invatat ca El face acest lucru. In fiecare zi Dumnezeu ne imbratiseaza: prin Duhul Sfant El cuprinde fiinta omului si o tine strans lipita de a Sa. Nu intristati pe Duhul Sfant cu lucruri slabe ca sa nu ramaneti fara caldura unei strangeri la piept a unui Tata care nu abandoneaza si a carui iubire nu e sezoniera.

 

One comment on “Cand viata iti refuza normalitatea…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s