Marius are pentru copiii lui ceea ce nu apare in nici o ancheta sau raport norvegian Barnevernet, are ceva care se numeste iubire, o infinita iubire.

agnus dei - english + romanian blog

Marius Bodnariu cu Irina Pacurariu prezentatoare de stiri TVR Marius Bodnariu cu Irina Pacurariu prezentatoare de stiri TVR.

Marius Bodnariu chiar si-a inchis de ceva vreme si contul de FB, cand a realizat ca nu isi stie vecinii. S-au stabilit la o margine de fiord unde lumea sta atarnata dincolo de oricare timp. Voia sa nu-l stie nimeni si acum il stiu toti.

E obosit, plans, pus pe tava, sub lupa. E un tata fara rost si fara copii. Ii batea? E somer? E dintr-o secta periculoasa? Are obiceiuri barbare? Prea crestin? Puteti sa ma intrebati, cum unii au si facut-o, in orice fel.

Povestea e lunga, absurda, anapoda. Si o s-o spun, in curand si la tv. Deocamdata, dupa o zi de schimbat avioane si mai mult de 1000km doar atat: Marius are pentru copiii lui ceea ce nu apare in nici o ancheta sau raport norvegian Barnevernet, are ceva care se numeste iubire, o infinita iubire. —…

View original post 10 more words

By cornelilioi Posted in Diverse

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s