Ca lutul in mana Olarului…sau sa nu mori in fotoliu cu pisica in brate!!!

IANOVICI RADAUTI 2

In Radauti…orasul copilariei mele!

Draga Florin, se pare ca vremea cuptorului a venit, insa fii bucuros: cu termostatul in mana e Dumnezeu! …..si nu uita ca focul care a dezlegat legaturile celor trei tineri in Babylon, acelasi foc a ars parasii!!!

Imi aduc aminte de o predica a Pastorului Florin Ianovici trei ani in urma, mai exact pe 22 Februarie 2013, in Radauti!!! Trei ani in urma predica despre…cuptorul Domnului, si intre altele spunea: Doamne, da focul mai tare!

“Vreau Portelan, nu Ceramica!….dar portelanul se face la 1500 de grade iar cermica la 900!”

In viata aceasta, ori te arde focul lui Dumnezeu (aici pe pamant, in timpul vietii, pentru o vreme) si te modeleaza, ori te parleste Satana (o vesnicie intreaga, dupa viata), pentru ca, DE ARS TOT VEI ARDE! Mai bine sa stai in cuptorul lui Dumnezeu care sta cu termostatul in mana decat sa fii aruncat in groapa Satanei, unde nici el numai poate face nimic nici pentru el darmite pentru altul!!

Predica intreaga: 

8 comments on “Ca lutul in mana Olarului…sau sa nu mori in fotoliu cu pisica in brate!!!

 1. Slava lui Dumnezeu, ca El este in controlul tuturor incercarilor! Multumim Domnului pentru opinia dumneavostra care demonstreaza adevarul prin articolele de sustinere la adresa slujitorului Domnului.

 2. Pingback: Cum inventeaza John Popp…povestile! | ENCOURAGE by cornelilioi

 3. Nu are nevoie pastorul Florin Ianovici de aparatori….Domnul este aparatorul copiilor Lui. Cultul are oameni capabili si vor face o evaluare corecta.

  • De unde reiese ca as fi aparatorul lui Florin? Descriind experiente din slujirea petrecuta impreuna nu este aparare, sau deranjeaza adevarul? Cat despre capabilitatea oamenilor din cult m-am lamurit….ultima oara, chiar cu ocazia acelui audio de acum doi ani. Daca erau asa capabili, acel personaj din umbra, auditorul si intervietorul amabil din oficiu, de atunci trebuia trimis la plimbare pentru defaimarea unui coleg de slujire si impinzirea de lucruri neadevarate.

 4. Daca cei din cultul penticostal sunt incapabili cine i-a ales acolo? Daca nu fac ce trebuie…de ce sunt tinuti acolo pe banii membrilor?

  • Intrebare buna….a doua!
   Cat despre prima intrebare…… Dati-mi un SINGUR caz rezolvat de conducerea cultului bazat pe Biblie si pe principii sociale corecte, fara partinire, fara a judeca la fata omului, fara a judeca dupa zona geografica, UNUL SINGUR. Cum a fost acuzarea, cum a fost apararea, cum s-au prezentat martori, cum s-a desfasurat investigatia, cum i s-a dat sansa acuzatului sa se apere, care a fost concluzia, cum a fost argumentat verdictul, cum s-a aplicat verdictul dat si cum a fost anuntat public cazul. UNUL SINGUR!
   Si daca imi dati UN SINGUR CAZ rezolvat pe baza principiilor enumerate, imi retrag orice vorba si imi cer scuze PUBLIC.
   Daca nu puteti,Domnul cu mila si sa ne lasam sa vorbim doar…teorii!
   In America avem un proverb: fara o investigatie serioasa si un rezultat clar, NU CREDE TOT CE AUZI SI MAI PUTIN DE JUMATATE DIN CE VEZI…

 5. Dreptatea nu a fost si nu va fi niciodata pe pamantul asta. Va surprinde ca arunca cu noroi in Ianovici? In Isus au aruncat cu pietre, aceiasi oameni care fusesera pana atunci martori la minunile si vindecarile Lui. Din 10 leprosi vindecati, unul singur s-a intors sa-i multumeasca. Lasati-i sa-si verse toata mizeria din ei, ca in felul acesta isi fac singuri judecata si isi dau singuri sentinta; lui Dumnezeu nu-i ramane decat sa le puna viza, la final.

  • Ca regula generala, in pomul cu fructe se arunca cu pietre, nu in cei ornamentali…si cu cat vom vedea mai multe pietre in jurul unor oameni, cu atat vom intelege ca au mai multe fructe!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s