Cum inventeaza John Popp…povestile!

Pentru edificarea oamenilor sinceri (la cautatorii de galceava oricum nu ajuta, ei avand deja mintea blocata pe anumite lungimi de unda), voi arata CRONOLOGIC pe 5 puncte, cum John Popp, alias Ioan Pop, din Cluj-Napoca, FABRICA povesti. Durerea mare nu este INSA aceasta ci faptul ca are acoliti si sustinatori, inclusiv printre multi asa zisi slujitori ai lui Dumnezeu. Daca pentru John Popp nu am decat mila si compasiune, iertandu-l din toata inima si sincer (de unde nu e nici Dumnezeu nu cere), pentru ceilalti incurajatori ai lui, am un singur mesaj: Pocaiti-va!

1). Aproximativ 24 de ore in urma, in jurul orei 12:00, am republicat un articol sub forma unei marturii personale a Doamnei Elena Marin Alexe, FARA A ADAUGA NICI MACAR UN CUVANT:      https://cornelilioi.com/2016/03/02/john-popp-sau-florin-ianovici/

2). In mai putin de doua ore, John Popp imi lasa un comentariu la articol: 

FLORIN CORNEL

Se vede si raspunsul meu in fotografie….

3). Pe adresa de email, mie si mai multor frati ai mei, in acelasi timp ne lasa urmatorul mesaj, asemanator cu cel de pe blog, cu adaugarea specificatiei ca blogul meu ar fi de 2 lei :-), iar JohnPopp semnandu-se drept Consultant FBI : 

On Mar 2, 2016 1:46 PM, “Ioan Popp” <ioanpopp@gmail.com> wrote:

Cornelus! Dacă nu stergi imediat această postare calomnioasă de pe blogul tău de 2 lei, nu vei  avea suficienti dollari ca să-ti platesti cautiunea si eliberarea din pușcărie!

IOAN POP, CONSULTANT AL F.B.I.

……iar cand unul din fratii mei ii raspunde, intr-adevar, mai pe limba lui (John Popp):

On Mar 3, 2016 1:47 AM, “Constantin Ilioi” <cic.stratus@gmail.com> wrote:

Bai nene PopP, nu inteleg de ce un dialog in 2 trebuie distribuit in  6. Se pare ca esti colaborator mai bine zis turnator si in nici un fel consultant FBI. 
Trebuie sa latri destul de mult pana esti bagat in seama.
Oricum, tine-ti afacerile numai in clubul tau nea FBI.

….John Popp raspunde cu un vocabular nedemn de un fost pastor si un fost avocat sau economist. “Pastor si avocat” inseamna educatie, “fost” inseamna conjuctura, dar se pare ca la John Popp sunt inversate: “pastor si avocat” au fost conjucturi si “fost”nu mai exista…:

On Mar 3, 2016 1:34 AM, “Ioan Popp” <ioanpopp@gmail.com> wrote:

Costică, baiatule, știu de ce îti plac tie, si lui Cornelus, curvele si curvarii. “Cine seamănă, se adună”, spune proverbul românesc.
Mă bucur că ai fost oprit la portile Senatului României. Ce tupeu! Oricum, ai fi fost o catastrofă! În loc să faci România Mare, ai fi facut-o mai mică!
Păcat de zecile de mii de dollari dati ca mită presedintelui PRM, Sen. VC Tudor, ca să te introducă pe Listele Parlamentare! Cu banii aceia îi puteai face o capelă, cât un coteț, lui Cornelus, pentru a avea unde să predice! Lui îi plac porcii si preacurvari… Dar lista PRM s-a redeschis acum pentru fraieri ca tine, dispusi să arunce banii pe porci si curve.

Precizez aici ca numai cu doua zile in urma i-am scris la fel de politicos urmatorul mesaj:

From: “Cornel Ilioi” <bucovina@aol.com>
Date: Mar 1, 2016 6:46 AM
To: “Ioan Popp” <ioanpopp@gmail.com>

Domnule Ioan Popp,

Doresc sa anulati adresa mea de e-mail din orice database care o aveti. Nu retin sa fi facut schimb de adrese, deasemenea nu ma intereseaza subiectele dumitale. Cum bine stiti, nici nu suntem amici pe Facebook si ariile de interes ne sunt complect diferite. Continuand sa trimiti in continuare aceste emailuri, nu faci decat sa consumi timpul meu foarte pretios nevoind fiind sa le delete, oricum nu le citesc, in acelasi timp ocup poate lista in locul altuia care e interest de cee ce scrieti.

Adresele mele care le folositi si doresc sa fie sterse sunt: bucovina@aol.com si cornel_ilioi@yahoo.com.

Multumesc pentru intelegerere.

4). In jurul orei 6 aseara, public un nou articol pe blogul meu cu o predica a Pastorului Florin Ianovici din Radauti; cu aceasta ocazie adaug la articol o fotografie FACUTA DE SOTIA MEA in fata locuintei noastre din Radauti unde suntem impreuna, Florin si eu. De asemenea comentez cateva puncte din predica concluzand: Draga Florin, se pare ca vremea cuptorului a venit, insa fii bucuros: cu termostatul in mana e Dumnezeu! …..si nu uita ca focul care a dezlegat legaturile celor trei tineri in Babylon, acelasi foc a ars si parasii!!!   Se pare ca aceasta ultima fraza a creat cosmaruri lui John Popp.

https://cornelilioi.com/2016/03/02/ca-lutul-in-mana-olarului-sau-sa-nu-mori-in-fotoliu-cu-pisica-in-brate/

5). a). URMEAZA O NOAPTE LUNGA in care BIBLIA ne descopera ce se intampla cu o seama de oameni, in cazul nostru si cu John Popp:

-Psalmul 37:  12. Cel rau face la planuri impotriva celui neprihanit si scrasneste din dinti impotriva lui……13Domnul rade de cel rau, caci vede ca-i vine si lui ziua.

-Mica 2: 1. Vai de cei ce cugeta nelegiuirea si fauresc rele in asternutul lor; cand se crapa de ziua o infaptuiesc, daca le sta in putere.

5). a). DIMINEATA URMATOARE, respectiv ASTAZI, in jurul orei 10, Arizona time, John Popp “descopera” lumii ce a cugetat toata noaptea, folosindu-se de fotografia mea, postata de mine pe blogul meu:

CORNEL FLORIN

COMENTARIILE SUNT DE PRISOS, cel putin din partea mea, in afara unui indemn sincer catre pocainta: Dumnezeu nu tine seama si iarta, dar VAI DE CEI DE CARE RADE EL LA URMA, CAND LE VINE ZIUA! 

DOAMNE, AI MILA!

17 comments on “Cum inventeaza John Popp…povestile!

 1. John Popp
  29 februarie la 18:55 ·

  PREA-CURVARUL EPISCOP FLORIN IANOVICI AGONIZEAZĂ ŞI, (ÎN CIUDA RESPIRAŢIEI ARTIFICIALE FĂCUTE ACESTUI MORT DE CORNEL ILIOI SI ELENA-MARIN ALEXE), EL SE VA PRĂBUŞI DE PE CALUL SĂU ÎMPĂRĂTESC – CA ŞI MIZERABILUL MINISTRU HAMAN ! etc.

  Domnule Cornel am copiat asta din pagina lui john sau Ion cum l-o chema şi sunt mirată de răutatea lui fără seamăn. Eu am scris părerea mea pe blogul meu personal, pe data de 1 Martie. Probabil că a reeditat postarea şi mi-a adăugat numele . Îmi permit o glumă: să înţeleg că dacă nu eşti băgat în seamă de john, nu exişti? Nu înţeleg ce are împotriva mea? Am dreptul să susţin pe cine consider eu a fi vrednic.

  • In mintea lui fara discernamant, aplica formula: sustinatorii “dusmanului” meu sunt dusmanii mei! Istoria arata ca din cand in cand ii intra in colimator cate o persoana si apoi, daca ar fi dupa mintea lui (vai de oameni daca nebunilor li s-ar permite sa aiba si puterea sa aplice ce au in minte; vezi dictatorii criminali), ar distruge acea persoana si tot ce are legatura cat de mica cu ea…nu este o scuza, dar cred ca tocmai din acest motiv multi pastori din Romania stau ascunsi si nu ies in sustinerea lui Florin. Incerc sa cred ca ei nu cred toate aceste gunoaie insa stau in umbra tocmai sa nu intre in raza lui Popp.

 2. Contabilul evazionist si escroc, Cornel Ilioi, partenerul intim al lui Florin, e doar o muscă ce s-a așezat pe rahatul numit “Ianovici”, si care împrăștie si el rahat. Dar il costă, deja, f.mult “distractia” în care s-a băgat…

  • In afara de mila, multa mila pentru tine si sufletul tau, nici un alt sentiment nu ma incearca in aceste momente! Si mila nu ma indeamna decat sa ma rog pentru tine, si o voi face atat de sincer si persistent pana Dumnezeu va raspunde si te va schimba din nou, ca pe Nebucadnetar, in om!

  • Esti jalnic mai omule…ne minunam pana unde poate ajunge mintea ta fara discernamant!! Cine imprastie mai mult “rahat” decat tine? Dar vai, ai grija, va veni si vremea cand te va face Domnul sa iti strangi “rahatul” mult imprastiat!!!

 3. Pentru John Popp: A-ti spus bine” facem igena”, in mesajul pe FB, exact asa cum ma gandeam si eu ca sunteti: “episcopii prezbiteri de la SALUBRIZARE”, eu asa v-am perceput inca de la inceput!! Ma intreb oare, chiar sunteti “episcop prezbiter”? God forbid! In acel mesaj ne spui noua, acelor penticostali cu cunostinte biblice sumare, ca doar faci curatenie in Biserica care este de fapt Trupul lui Christos…eu care fac parte din Trupul lui Christos va spun ca nu as vrea sa stau prea aproape de acel madular din Trupul lui Christos, care esti dumneata…… Nu il judeci pe Ianovic??! dar atunci ce faci? Arunci cu pietre!! Domnul Isus a avut mila de femeia prinsa in preacurvie, tu ce faci? Esti singurul fara de pacat care are curajul sa arunce cu piatra? Sau, l-ai prins tu pe Ianovici savarsind pacatul? Sau poate ai tinut de sase?  Spuneti frate episcop prezbiter ce fel de Biblie cititi, ati trecut cumva din intamplare peste Ioan 8? Se vede ca nu ai cunoscut dragostea lui Dumnezeu, va lipseste cu desavarsire!! Sa va spun tot eu o penticostala cu cunostine biblice sumare ce spune Biblia despre iubire? Ati trecut direct la Apocalipsa, intoarceti-va inapoi macar la Noul Testamen, cititi si recititi ! Corinteni 13…..
  Aseara (dupa CA time) am citit inainte de culcare in Eclesiastru 7:16-18, si m-am tot intrebat oare de ce ne spune sa nu fim prea neprihaniti, cum adica este rau? Eeeee, dar mi-am dat seama ce inseamna citind mesajul tau……dumneata mi-ai dat raspunsul. Din prea multa neprihanire prin acţiunile pe care le faci dorind să se arati oamenilor cat de neprihănit şi înţelept esti, iti atragi necazuri. Neprihănirea pe care încerci să o arati nu izvorăşte din frica de Dumnezeu. Cel “prea neprihănit” nu tolerează greşelile altora şi îşi aduce singur necazuri. Ai grija, frate episcop prezbiter: “Nu fi prea neprihanit si nu te arata prea intelept: pentru ca te pierzi singur.” Iar din prea multa neprihanire arunci cu pietre si omori si pe altii!!

 4. ” Episcop prezbiter Popp”, nu l-am comparat pe Ianovici cu curva din Ioan 8, te-am comparat pe dumneata, cel “neprihanit”, cu Domnul Isus!!!! Dar Mareeeee Diferenta!!! Nu l-ai intalnit niciodata!! Cu toate cunostintele biblice pe care le ai, nu faci decat sa imprastii ura si venin, “prea-neprihanitule Popp”. Dar ai grija, pentru cei care au cunostinte biblice vaste nu va fi usor. Vor fi trasi mult la raspunede, pentru ca: “Cui i s-a dat mult, i se va cere mult si cui i s-a incredintat mult, i se va cere mult”…..vai vai, dumneta doar risipesti ce ti s-a dat!!

 5. Episcop prezbiter Popp, “prea-neprihanitule”, blocand pe cei cu cunostinte biblice sumare care au curajul sa te infrunte nu faceti decat sa ne aratati cat de slab puteti fi cu toata cunostinta vasta cu care va laudati… Esti exact cum am crezut, un DEMAGOG!!! Iar ceea ce scrieti pe fb sunt doar aberatii nescocite de un om fara Dumnezeu…” Cunosti Biblia, dar nu ai ajuns sa cunosti pe cel ce a scris Biblia”!!! E o mare diferenta si o mare lipsa in viata ta. Va mai dau o veste buna: Domnul se lasa gasit cand este cautata cu toata inima–Ieremia 29:12-13. Deci nu mai pierdeti timpul inventand povesti, veniti-va in fire si cautati-l pe Domnul cu toata inima!!

 6. Deci…. am citit tot și încă sunt fără cuvinte, încă nu am putere să spun sau să reacționez într-un anume fel. Dar un lucru e clar și e sigur. John Popp are nevoie urgentă în primul rând de Hristos și apoi de un medic care vindecă capete… Nu înțeleg de unde are atâta ură și cum poate trăii , purtând-o zilnic..desigur unii știu răspunsul, dar eu încă nu îl știu… și pe deasupra am și senzația că nu voi afla curând. Dar ceea ce urmează să spun, sunt ferm convins că se va întâmpla. Foarte curând, cineva, îi va face o surpriză și îl va scoate din uzz pe acest John Popp, Și aceea persoană va fi unul fără școală, fără carte, fără prea multe studii dar cu un Dumnezeu mare.. Deținătorul blog-ului va înțelege perfect..restul e cancan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s