John Popp sau Florin Ianovici?

hai la plimbare

“Dacă vreau să-mi fac o părere despre cineva, nu ascult bârfe,  intru pe pagina respectivă, caut peste tot şi mă lămuresc. Pe Facebookul lui John m-am lămurit, dar şi pe blogul lui unde mulţi pastori de diverse confesiuni sunt murdăriţi , denigraţi…Limbajul golănesc, scuzaţi-mi expresia voită, lipsit total de bun simţ, de respect, de alură de  urmaş al lui Cristos, m-a şocat.M-a uimit răutatea cu care expune denigrările şi am vrut să-l mai testez ca să fiu sigură. I-am cerut prietenie pe Facebook şi am primit-o imediat, în mai puţin de un minut. Am lăsat un mesaj de bun simţ, cu trimiteri la Biblie şi mi-am văzut de treabă. După vreo 10 minute mesajul meu a primit un like, dar fiind ocupată cu scrisul, am revenit pe pagina lui John după 15 min, aprox. Am constatat cu stupoare că mesajul meu fusese şters, dar, şi eu ştearsă din lista lui .Cu siguranţă, mi-am zis, că nu sunt demnă de standardele unei asemenea prietenii…”

CITESTE ARTICOLUL INTREG: http://hailaplimbare.blogspot.ro/2016/03/john-popp-sau-florin-ianovici.html

15 comments on “John Popp sau Florin Ianovici?

 1. Cornelus! Dacă nu stergi imediat această postare calomnioasă, nu vei avea suficienti dollari ca să-ti platesti cautiunea si eliberarea din pușcărie.

  • Multumesc pentru atentionare. Ca fapt divers, amenintarea (in fond comentariul de mai sus asta este…eu am spus atentionare doar sa fiu politicos) publica dovedita, chiar daca este facuta pe un “blog de 2 lei”, este grava (mai ales cand vine din partea unui care se recomanda Consultant al FBI), pe cand publicarea unei marturii personale (in speta, Doamna Elena Alexe) nu este calomnie. Lasam cititorii sa faca diferenta…..

  • Domnule Pop, sunteți om în toată firea, de ce vă tăvăliți așa prin noroi? Chiar nu vedeți cât de rău faceți lucrării lui Dumnezeu când aduceți acuze fără fundament? Dacă mai aveți o urmă de frică de Dumnezeu, opriți-vă!

 2. PENTRU JOHN POPP…. Sa iti explic sa intelegi de la inceput….Nu iti scriu sa il apar pe Florin Ianovici, nu ma intereseaza daca a pacatuit si cum a pacatuit (nu este treaba mea si nici a nimanui), nu ma intereseaza si nici nu cred balivernele care le scoti tu. NU sunt una din indragostitele virtuale sau amante virtuale cum le numesti tu… Indiferent ca este sau nu vinovat, nu sunt eu in masura sa decid daca este sau nu vinovat, nici tu si nici un altul, eu vreau sa iti spun ca URASC modul lumesc si diavolesc cu care lucrezi. Te crezi singurul pocait? TU murdaresti si pangaresti mai mult numele de pocait, decat ar fi facut-o Ianovici Florin. Daca chiar esti convins ca a pacatuit asa de grav (ma gandesc ca ai fost prin zona, de esti asa sigur …), si daca ai dovezi, du-te frate cu ele la cult si da-i in cap cu ele, dar nu face mascarada asta sa vada o lume intreaga….prin asta nu faci altceva decat sa arati mintea bolnava pe care o ai. Cu ce curaj sa mai vorbim lumii despre pocainta cand pe facebook apare unul ca tine care raspandeste ura si discordie. Vezi sa nu te faci vinovat de ce scrie in Matei 23:13: “Vai de voi, cărturari şi farisei făţarnici! Pentru că voi închideţi oamenilor Împărăţia Cerurilor; nici voi nu intraţi în ea, şi nici pe Cei ce vor să intre, nu-i lăsaţi să intre!” Cat despre fata despre care ai pus inregistrarea cu “marturia ei”, nu este deloc mai credibila decat cea care o tot arati tu ca il apara pe Ianovici, ba din contra este mult mai penibila! Cred ca trebuie sa fii mai atent cu acuzatiile si comentariile publice, virtuale, sa nu te faci vinovat ca impiedici pe multi sa intre in Imparatia Cerurilor. Si nu numai de asta, dar joci si rolul de Judecator pe care numai unul singur il are, iar Acela nu cred ca are nevoie de ajutorul nimani si cu atat mai putin de ajutorul tau. 1 Corinteni 6 (9 – 11): „Nu ştiţi că cei nedrepţi nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu?” Crezi tu ca poti sa fi drept in judecata ta? “Nu vă înşelaţi în privinţa aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiţii, nici hoţii, nici cei lacomi, nici beţivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreţii nu vor moşteni Împărăţia lui Dumnezeu. Şi aşa eraţi unii din voi”! Ai grija ca acolo unde il trimiti tu pe Ianovici, cred ca o sa va intalniti si o sa petreci o vesnicie cu el, daca e vinovat si tu daca nu te pocaiaeti…
  Si am o ultima intrebare la tine….. Cu ce aparat masori tu iubirea dintre Ianovici Florin si sotia lui, Mina?? Ce aparat de masura ai tu sa iti permiti sa faci afirmatiile aberante si delirante pe care le faci? De unde l-ai scos(aparatul)? Multe femei si chiar barbati am vrea sa avem asa ceva!!
  Sper sa ajunga la tine acest mesaj prin intermediul prietenilor care incearca sa faca curat prin gunoaile tale. Va las un Psalm foarte frumos sa va reincarcati bateriile cand va retrageti sa va reculegeti: PSALMUL 43.
  Si mediteaza ce inseamna sa cautati pacea…..Efeseni 2:14-15 Apostolul Pavel scrie despre Domnul nostru Isus Hristos: “Caci El este pacea noastra”. Iar Domnul Isus a spus: “Va las pacea, va dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o da lumea”.
  Deci daca suntem din Isus Hristos cautam pacea si avem pacea care ne-a dat-o EL!!!

  • Multumesc Annie! Sper ca mesajul sa ajunga la destinatar, sa-l citeasca si sa-l ia de bun. Sfaturile tale sunt la subiect si de apreciat fiind din partea unei…neutre!

  • Annie,mai bine de atit nici ca se putea!! Sint de aceiasi parere, mai ca faceam copy paste sa share postarea ta… Plus eu cunosc destul de bine toata familia Ilioi de vreo 25 de ani,si nu sintem rude.Si l-am cunoscut si pe Fr.Florin Ianovici…Este strigator la cer, cum isi bate diavolul joc de cite uni… Mare tie gradina Doamne!!! Dar John Popp a sarit gardu de mult.

   • Eu nu cunosc nici pe fr Ilioi nici pe aceste sarman Popp, il stiu pe fr Ianovici, in ultimi 15 ani, inainte de a pleca din Ro, am frecventat biserica Betel…. Personal nu il cunosc, si nici Ianovici nu ma cunoaste, dar sa faca ceea ce este acuzat trebuie sa fi prea prost si fara pic de educatie, iar Ianovici nu este nici prost nici needucat! Iar despre cea care a facut “marturia” daca i-a promis Oros ca va ajunge in Rai “marturisindu-si pacatul”, saraca de ea, imi este mila!!! A inselat-o nu va ajunge nicaieri, a fost inselata! Rusine sa-i fie lui Oros ca s-a injosit sa faca pe “detectivul particular”. Pacat de scoala care a facut-o cu niste profesori buni! Pacat! Pacat de biserica care o pastoreste! Se numeste Pastor, unde indruma el “oile”, pe ce drum le indreapta?? Pacat!

 3. Pingback: Cum inventeaza John Popp…povestile! | ENCOURAGE by cornelilioi

 4. Frate Ilioi ma indoiesc ca acest “domn” John Popp va intelege ceva vreodata… Sa poti intelege ceva trebuie sa fii mai mult decat om in toata firea…. Iti trebuie o maturitate spirituala, trebuie sa il iubesti intai pe Dumnezeu sa poti sa iti iubesti fratii si aproapele…. Dar acest sarman om nu a cunoscut nimic din toate astea. Trebuie sa ne fie mila de el, sa ne rugam pentru el, se vede ca are nevoie de cineva sa se roage pentru el. Poate asa ii va deschide Domnul inima si ochii si va vedea ca este doar un instrument folosit de alti lasi care se ascund dupa necunostinta lui si saracia spirituala.

   • Opera aceasta a lui nu dovedeste decat unde poate sa duca o minte bolnava, Nebunia!! Asa isi arata ca ceea ce este scris la scolile urmate nu sunt decat in imaginatia lui. Isi arata lipsa de inteligenta. O minte nu numai murdara dar lipsita de imaginatie!! Cine ar putea sa creada asa ceva? Poate doar unii ca el sau mai “bolnavi” decat el. Dar avem o veste buna pentru el si cei care sufera de aceeasi boala: noi stim si cunoastem pe Unul care este Medicul Medicilor! Acest Medic Suprem poate vindeca orice boala: invidie, ura, gelozie, rautate, dusmanie, si multe altele… Acest Medic Suprem nu are nevoie de aparatura sofisticata pt a vindeca bolnavi. Daca merg la acest Medic doar cu cainta se pot elibera de orice patima! Recomandam cateva rugaciuni cu o inima curata si sincera si acest Medic ii va vindeca pe loc!

     • Cunosc cazul fr Ianovici. Fata aceea a facut o marturie mincinoasa impotriva lui…cei care stiu cazul pastorului Vladimir Pustan stiu probabil ca […..] acea femeie l-a amenintat inca de atunci pe fratele Ianovici ca va spune aceste lucruri despre el [……]. Se pare ca pana la urma s-a tinut de cuvant cu amenintarea. Specific ca nu il cunosc pe fratele Ianovici, nu am de ce sa ii iau apararea, fiecare va raspunde in fata Domnului, eu am spus doar un lucru pe care il stiu, sa stie si altii de unde a pornit totul de fapt.

      • A trebuit sa “cenzurez” putin comentariu tau….nu ca ar fi ceva rau, dar iti voi explica prin email motivele…in doua trei zile. Multumesc pentru intelegere, de asemenea pentru comentariu. Arata ca sunt si oameni la care le pasa ce se intampla…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s