Goliatul modern sau…doliul Cultului Penticostal

SLUJITORI

Se scrie in Biblie despre David ca a fost un OM dupa inima lui Dumnezeu. Cercetandu-i biografia si comparand-o cu alte personaje ale Bibliei, singura diferenta intre David si ceilalti (diferenta care l-a facut pe Dumnezeu sa-l declare astfel) a fost pozitia lui fatisa impotriva batjocuritorilor si hulitorilor; pozitie in cuvant si actiune. David a avut si el ca fiecare om, luptele sale interioare, ispitele sale, incercarile sale, pacatele sale, indoielile sale, lucruri pe care unele le-a biruit, unele nu, insa cand a fost in fata batjocuritorilor, toata fiinta lui a avut o singura directie: apararea onoarei lui Dumnezeu pana la capat, cu orice pret!!! Cand a fost pentru el, a avut sovaieli, piedici, a comis nedreptati, a fugit, s-a ascuns, dar cand a fost pentru Dumnezeu, toata actiunea lui a fost 100 procente pentru onoarea lui Dumnezeu.

Goliat din Gat a fost pe vremea lui David, dar Goliat(s) moderni traiesc si astazi printre noi. Diferenta a fost ca Goliat Galitul era curajos, si fiind filistean, se lupta cu israelitii pe fata. Iesea in fata frontului si spunea tot ce are pe inima si astepta pe cine indrazneste sa-l infrunte. Goliatii moderni insa sunt lasi, se ascund in spatele usilor inchise si de la tastatura computerului scuipa in stanga si dreapta, batjocuri, minciuni, calomni, inventeaza hule, barfe, atacuri la persoane, ataca slujitori, familiile lor, organizatii……Internetul nu are filtru si cu ce il alimentezi, aia transmite, WYSIWYP.

Goliatii moderni au si putina scoala, de ajuns sa para “educati” prin vocabularul folosit, isi pun in spatele numelui cateva pagini de titluri si ranguri, chiar daca unele se anuleaza reciproc pentru cine intelege, nu poti fi si aia si aialalta, nu ai cum….dar la ei totul e posibil. Apoi, Goliatii moderni nu accepta lupta directa ci numai atacul pe la spate. Se inconjoara numai cu cei care ii aplauda si pe toti ceilalti ii respinge; si daca nu poate dobori pe cineva, atunci ii ataca familia.

Dar ce este cel mai josnic comparativ cu Goliat Galitul (care se lupta ce cei care ii considera dusmanii sai), Goliatii moderni ataca numai pe cei din tabara sa.

Nu am treaba cu Goliatii celorlalte culte, caci stiu ca toate au Goliati lor, dar ma voi referi azi la Goliatii nostri, Goliatii penticostali,  la sustinatorii lor si mai ales, spun cu durere in inima si suflet, la cei care sunt slujitori.

Pe Goliatul modern incerci sa il intelegi, ii cunosti frustarea, nemultumirea, il accepti asa cum este, si te rogi pentru el sau ei, doar doar le va veni mintea la loc.

Dar nu  inteleg pozitia celor care, nefiind Goliati pe fata, sunt si mai lasi decat Goliatul original. Au pozitii, au slujbe, sunt tot ce isi doreste inima sa fie si PRIVESC IMPASIBIL, FARA NICI O REACTIE, FARA NICI O EMOTIE, atacurile la care sunt supusi colegii lor de slujire. Ca si fratii lui David altadata, nu numai ca nu fac nimic, dar mai si murmura si incearca sa descurajeze pe cel care face ceva. Goliatul modern, daca ar avea libertatea legilor ar comite chiar exterminarea fizica a celor care ii intra in raza de actiune, iar “fratii lui David” se uita, citesc pe blog, sunt prieteni cu Goliat pe Facebook… si sunt cu sutele, miile.

Trecand la subiect direct, in aceste zile se desfasoara un asemenea atac al unui Goliat modern asupra Pastorului Florin Ianovici. De o luna intreaga se arunca hule si batjocuri si minciuni si acuzatii grave asupra unui slujitor al lui Dumnezeu, asupra familiei lui, asupra sotiei lui, asupra fetelor lui; si ce fac colegii lui? NIMIC!

Unde sunt OAMENII DUPA INIMA LUI DUMNEZEU care sa se ridice impotriva lui Goliat? Nu spune ca te-ai ridicat din umbra, ca daca o faceai nu te-ai mai gasi pe lista lui Goliat de prieteni….

Unde sunt cei care au stat la acelasi amvon cu Pastorul Ianovici? Unde sunt cei care au fost la aceeasi masa cu Pastorul Ianovici? Unde sunt cei care au fost invitati la Evanghelizari impreuna cu Pastorul Ianovici? Unde sunt cei care EI INSUSI l-au invitat de atatea ori in bisericile lor pe Pastorul Ianovici? Unde sunt?

Unde sunt cei din Comunitatea Bucuresti, parteneri cu Pastorul Ianovici? Unde este Comitetul Executiv al Cultului? Unde sunt?

Romania e plina de Pastori, dar nu mai are Oameni dupa inima lui Dumnezeu! In inima si mintea lor cred ca se auto-protejeaza daca nu fac nimic, insa trebuie de retinut ca maine poate vor fi ei in pielea Pastorului Ianovici. Cum vei privi atunci tacerea celor din jur?

Predicam de oamenii care trebuie sa stea in spartura, dar unde sunt acestia?

Miine e duminica….cati din pastori aveti curajul sa anuntati public rugaciuni de sustinere pentru Pastorul Ianovici si Familia sa? Sau va grabiti sa inchideti programul bisericii si fugiti repede sa vedeti ce mai este pe site-ul Goliatului? Ce stire de senzatie mai publica, pe cine mai ataca?

Dumnezeu se uita dupa oameni dupa inima lui, si va garantez ca nu ii cauta in curtea lui Goliat!

Prefer oricand sa fac echipa cu cel acuzat pe nedrept, prefer oricand sa sar in ajutorul celor care au nevoie de ajutor, prefer sa impart orice acuzatie nedreapta ridicata impotriva oamenilor lui Dumnezeu, decat sa fiu considerat CALDICEL si la venirea Domnului sa fiu varsat din gura Lui.

In ultimul rand, vreau sa va fac atenti ca toti suntem in aceasi barca! Suntem toti identificati cu aceasi barca! Biserica este una si orice acuzatie impotriva cuiva din ea, automat se rasfringe si asupra celorlati, asupra oricui e slujitor, vrei nu vrei. Nu poate fi acuzat Ianovici in Bucuresti sau Ilioi in Phoenix (ce ironie a vietii uneori, stiu de ce spun asta) si biserica in care slujesti tu, oriunde s-ar afla, sa inainteze….oamenii necredinciosi spun numele noastre si automat spun penticostali! Ne stim slujirea la care am fost chemati, si cu durere spun din nou, de multe ori nu putem aduce necredinciosi la biserica cat cei dinautru dau afara.

Imi aduc aminte acum cu zambete pe buze cand, general manager fiind intr-o firma cu vreo 58 de muncitori, nu reuseam sa angajez oameni pe cati proprietarul dadea afara….lucram 12-15 pe zi, aveam nevoie de noi muncitori, dadeam la ziar pentru pozitii, aveam interviuri, angajam oamenii si a doua saptamana, din vacanta unde era in fiecare luna (isi permitea asta tocmai ca avea un general manager capabil ca mine 🙂 ), ma trezeam cu oamenii dati afara. Ca se intampla asta in lumea seculara, nu-i OK dar asta e…insa cand se intampla in biserica, e dureros. Cunosc personal tineri adusi la biserica si dati afara ca au venit in blugi, ca au parul lung, ca s-au asezat impreuna cu partenera unul langa altul, si asta in America chiar.

Avem atatia Goliati in lume, avem nevoie de toate fortele sa luptam cu ei si impotriva lor, uitati-va la drama familiilor din Norvegia, Anglia, Suedia unde copiii le sunt rapiti, , ne asteapta clipe cand vom fi obligati sa acceptam si vor fi care vor accepta casatorii neblibice… si in loc sa facem front comun impotriva celor ce ataca biserica, trebuie sa ne aparam si sa luptam impotriva celor care ne ataca din interior.

Pana cand?

Oamenii dupa inima lui Dumnezeu apara hulitii si nedreptatitii cu orice cost, cei doar cu titlu de pastor si fara atitudinea postului ii gasesti pe lista Goliatului … producand doliu in cultul penticostal.

Accept din toata inima sa fiu contrazis si promit ca nu voi riposta! Dar nici nu voi aproba ca prietenii lui ..Goliat sa-mi dea lectii de conduita. 

Asa sa ne ajute Dumnezeu!!!

 

28 comments on “Goliatul modern sau…doliul Cultului Penticostal

 1. Dumnezeu să vă binecuvinteze.Ma bucur că sprijiniți adevarul si fratele Ianovici Florin este un slujitor al adevarului.L-am cunoscut prin intermediul internetului în 2015 la începutul lunii septembrie si de atunci am ascultat multe predici ce am gasit pe internet in multele slujiri pe care le-a avut.Am gasit și site-ul bisericii Betel București unde m-am bucurat ascultând-ui mesajele și indemnurile la o apropiere reală de Dumnezeu prin rugaciunea facută în ascuns,cum o numeste el : odăița.În luna noiembrie 2015 am avut ocazia să îl ascult în biserica penticostală di Bergamo (Italia) unde n-am bucurat de un mesaj deosebit de încurajare care s-a desfășurat în 3 slujbe.Am vorbit puțin cu el și m-am bucurat că încă m-ai sunt slujitori smeriți și dedicați lucrarii Lui Dumnezeu pentru care mulțumesc Lui.M-am întristat să aud toate aceste murdării spuse la adresa lui ,dar nu mă mir, și fratele, precum Pavel, are un “Alexandru caldararu” care i-a facut mult rau dar singurul lucru care l-a spus a fost ” Domnul îi v-a răsplăti dupa faptele lui”.Și noi spunem la fel. Prin aceste lucruri cel rau vrea sa stingă dragostea și slujirea unui om care a adus în sufletul multor oameni dorința de apropiere de Dumnezeu prin mesajul încredințat.Dumnezeul îl va binecuvânta și îl va întări să rămână în picioare pentru zidirea celor credincioși pentru care a fost chemat să lucreze. Mă rog ca Dumnezeul Dragostei sa vă păzească de cel rau,și sa vă ajute să luptați pentru tot ce este bine si plăcut înaintea Lui.Iar frații, slujitori ai lui Isus ,îi rog să se ridice la înălțimea chemări lor și să nu privească nepăsători ci să intervină, pentrucă atunci când un slujitor al bisericii este lovit toți au de suferit .Dumnezeu să vă binecuvinteze.Vă salut cu : 2 Timotei 4:18.

  • Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe dumneata cu tot ce are rezervat pentru sfintii Sai! Intr-o vreme cand toti sunt ca pestii morti purtati de val in stanga si dreapta, putini demonstreaza ca sunt pesti vii, inotand impotriva curentului.

 2. Nu stiu de ce ridicati mortaciunile la rang de Goliat……..Acel filistean era cineva totusi!
  Nimeni nu se poate erija in judecator, exista niste acuzatii, vor fi infirmate sau confirmate de cei in masura sa faca asta si gata….totul se termina. Asa a fost si cu Pustan si poate vor mai urma altii, motivati sau nu. Ce altceva e de facut? O revolutie in cultul penticostal?

  • Se pare ca e ultima solutie……si daca ati citit cu atentie, am inceput cu Goliat dar am scos in evidenta cat de slab este Goliatul modern comparat cu cel Biblic.

  • Cum poti sa faci mortaciune un om prin care multi l-au primit pe Dumnezeu in viata lor. Aspra va fi judecata Domnului fata de acesti caini scarjeliti. Cum sunteti voi sarea si lumina lumii? Ma doare cand vad cat de departe a ajuns pacatul fara pic de frica , eu cred ca astfel de oameni nici nu cred deloc in Dumnezeu, doar in eul lor.

 3. Sistemul nu poate fi niciodata reformat….toate reformele au fost facute in afara sistemelor. In credinta crestina nu merge cu reesaparea decat o singura data…la convertire! Vinul nou nu merge pus in burdufuri vechi. Pastorul Ianovici face parte din sistem si se supune normelor lui, si cu bune si cu rele, nu are ce face. Nedreptati si acuzatii mi s-au adus si mie si nu am avut ocazia sa ma apar dar Domnul m-a aparat. Si pentru ca eram in comunitatea de Bucuresti, presedintele ei stia situatia si nu a miscat un deget. Fiecare la randul cetei lui ajunge sa guste neputinta si poate chiar nedreptatea cum au patit-o altii inainte.

  • Vorbiti de doua lucruri complect diferite….una e convertirea personala si alta e sistemul ca organizatie…..orice sistem se poate reforma, si cu cat se face mai din interior prin recunoasterea neputintei cu atat mai mica…va fi cheltuiala. Cand un sistem se “reformeaza” din exterior, nu mai e reformare ci revolutie….si de obicei la revolutii se lasa cu …capete taiate. Un motiv in plus sa se trezeasca actualli “guvernanti” si sa aleaga reforma. Revolutia ii va indeparta pentru totdeauna din sistem si vor suferi si multi nevinovati…..cat despre situatia personala, as dori sa imi scrieti experienta…..chiar aici, si nu va fi facuta publica, tot ce apare public trebuie aprobat in prealabil….vreau sa ma conving ca ce spuneti e veritabil…..

 4. Reblogged this on agnus dei – english + romanian blog and commented:
  In ultimii ani, multi pastori sunt acuzati pe nedrept, vorbiti de rau si le sunt adresate tot felul de barfe, toate acestea fiind false si au acelasi scop, si anume, de a discredita si de a da un nume rau, acestor pastori, care prin felul acesta sa-si piarda influenta in fata oamenilor, atunci cand predica din Cuvantul lui Dumnezeu si cheama oamenii la pocainta. Aceasta practica nu este insa un fenomen nou. Gasim din Sfintele Scripturi ca pana si proorocii din vechime si apostolii Domnului Isus au fost vorbiti de rau si persecutati pentru simplul fapt ca Dumnezeu a lucrat prin ei.

  Oamenii acestia, care vin cu astfel de atacuri si calomnii false la adresa acestor frati, nu sunt altceva decat scule ale intunerecului, care cauta sa ademeneasca pana si pe cei alesi, pe cei de-ai casei, pe cei care vin cu noi la Biserica, si sa inabuseasca (daca reuseste) Cuvantul lui Dumnezeu, ca oamenii sa nu vina la pocainta si la cunoasterea adevarului.

  Domnul insa vine in ajutorul celor neprihaniti si cei rai vor fi nimiciti chiar prin rautatea lor. ,,Cine ma va ajuta impotriva celor rai? Cine ma va sprijini impotriva celor ce fac raul? Oridecate ori zic: ,,Mi se clatina piciorul!” bunatatea Ta, Doamne, ma sprijineste totdeauna. Cand ganduri negre se framanta cu gramada inlauntrul meu, mangaierile Tale imi invioreaza sufletul (Psalmul 94:16-19).”

  ,,Dar Domnul este turnul meu de scapare, Dumnezeul meu este stanca mea de adapost. El va face sa cada asupra lor nelegiuirea, El ii va nimici prin rautatea lor; Domnul Dumnezeul nostru, ii va nimici (Psalmul 94:22,23).”
  Avram

 5. Frate Ionut,
  ma cunosti si stii unde am slujit anii trecuti. In septembrie anul trecut am fost nevoit sa demisionez datorita presiunilor unei partide. Nu am avut nimic rau la activ si totusi au preferat unul mai tinar decit mine. Am apelat la conducerea superioara si nimeni nu mi-a venit in ajutor. Cel ce a preluat temporar pentru un an de zile nu e legal din toate punctele de vedere, dar… M-am decis sa ma retrag in favoarea pacii si am zis in inima mea: faca Domnul ce o vrea, eu sunt aici la dispozitia Lui. Am ramas in biserica si slujesc ca si cum nu s-a intimplat nimic.
  Cit despre Florin I., eu nu am cu ce sa-l ajut si nici nu cumpar roscovelele nimanui. Faptul ca se vorbeste pe internet este nu numai o denigrare a lui si a familiei, ci a lucrarii lui Dumnezeu. Eu nu ascult si nu-mi pierd vremea cu comentariile nimanui. Bine ar fi sa se opreasca. Chiar si cei care sprijina pe Florin fac tot un rau, pentru ca nu se mai termina povestile si comentariile. Nu uita: si asta trece.
  Fiti binecuvintati.

  • Citind comentariu dumneavostra si nu numai, mi-a venit in minte o faza la care am fost martor in copilarie: intr-o zi de piata, cum erau in Romania anilor trecuti, un individ putin mai mult baut il ataca pe un altul cu pumnii. Langa cel atacat era sotia lui, care crezand ca ajuta, isi tinea sotul de amandoua mainile sa nu se bata. Problema era ca l-a imobilizat complect si omul fara posibilitatea apararii sau a ripostarii, incasa pumn dupa pumn. Morala invatata: e foarte important cui incercam sa-i legam mainile.
   La acuzari publice se raspunde public, e corect si logic sa fie asa.
   Deci, inainte de a judeca actiunile celor “pentru”, am pretentia sa vad si sa aud cum s-a raspuns celor “contra” de toti binevoitorii datatori de sfaturi!
   Si ca fapt divers, nu ma numesc …Ionut! Ionut e cantaretul… 🙂
   Aceleasi binecuvantari vi le doresc si eu.

  • Pe undeva aveţi dreptate căci: pentru ca nu se mai termina povestile si comentariile. Însă acest slujitor al Domnului, aflat în impas trebuie susţinut, căci aşa dovedim că facem parte din trupul lui Hristos. Dacă pe mine mă doare într-o zi urechea, e musai că duc mâna la ea, o acopăr cu ceva cald s-i ocrotesc până dispare durerea. Dar merg pentru ea şi la Medicul bun pe care-l ştiu eu. Nu puteam rămâne indiferenţi şi în opinie, dar şi alăturându-ne rugile şi postul la tronul Tatălui. Fiţi mult binecuvântat!

 6. Am si eu o intrebare sau chiar mai multe : De ce sunt luate in considerare si se accepta de catre cei ce sunt pusi sa conduca cultul penticostal , aceste acuze si barfe ordinare facute de acest John Popp…..Cine este acest John Popp …??? Nu ar trebui dat pe fata si aratat ca nu e vrednic de bagat in seama …? Ce functie are in cult incat conducatorii cultului ii iau in seama acuzele ..?Este evident ca se ocupa demult cu fabricarea unor astfel de acuze la adresa oamenilor lui D-zeu si totusi se tine cont de barfa si de incriminarile lui …
  Nu stiu, cred ca sunt intrebari de bun simt, la care multi dintre noi, cititorii de rand, ar dori raspuns, dar la care nu raspunde nimeni.La fel a fost si cu Pustan, tot acest John Popp a fost parasul , tot pe acelasi subiect si pana la urma cultul s-a despartit de Pustan acuzandu-l de purtare imorala….si Ianovici a fost un apropiat a lui Pustan si se vede ca si dumnealui deranjeaza pe unii asa zisi “frati”
  Nu cred ca e asa de greu sa-i deosebim pe cei care merg cu D-zeu, de cei care lupta in tabara lui Goliat, deoarece in Matei 7:17 Domnul ISUS zice: “Tot aşa, orice pom bun face roade bune, dar pomul rău face roade rele. 18 Pomul bun nu poate face roade rele, nici pomul rău nu poate face roade bune. 19 Orice pom, care nu face roade bune, este tăiat şi aruncat în foc. 20 Aşa că după roadele lor îi veţi cunoaşte.”

  • Va fi dat si raspunsul la timpul potrivit…….
   Anunt:
   “În ultima lună am fost ținta unor calomnii și defăimări incalificabile. Tăcerea mea se datorează faptului că s-a decis întrunirea Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal, care să judece această situație, mâine, în data de 8 martie. După această ședință voi prezenta public punctul meu de vedere asupra înregistrării care circulă, în care voi dezvălui motivația acestei înscenări, a protagoniștilor ei și cine stă cu adevărat în spatele acestui atac mizerabil. Voi publica declarațiile, doveziile scrise și probele pentru acest caz.”
   Cu considerație,
   Florin Ianovici

 7. Nu știu ce acuzații i s-a adus lui Ianovici, dar când aud de Ioan Pop mă uimesc că mai sunt oameni care-l bagă-n seamă. Singurul care trebuie să-l bage în seamă e un doftor psihiatru. Vorbesc serios!
  Acum, oricine poate acuza, dar una e acuzarea, alta e arestarea, sau dovedirea acuzării. Eu cred că există interese și de la vârf să fie necăjiți astfel de oameni de succes, gen Pustan, gen Ianovici; la Cluj, Pustan umplea sala sporturilor, i-au ros comportamentul neortodox pe sefii lui. Comportamentul lui Pustan ce a ieșit din tradiția penticostală a fost fum în ochi pentru unii de la butoane.
  Nu orice zboară pe net e adevăr, ba dimpotrivă, neadevărul e la casa lui.
  Și faptul că se constituie un comitet întru judecarea lui Ianovici mi se pare o tărășenie. Am înțeles acum că matrapazlâcul acesta a fost orchestrat de aceași actori aidoma cazului Pustan: FBI & amp, zâna preacurata.

  • Din cate inteleg eu, sedinta va fi pentru discutarea si judecarea situatiei, nu a Pastorului Ianovici in particular. Vom vedea…pana maine mai este o zi doar. Despre aceasta sedinta, direct de la una din partile implicate:

   Anunt
   “În ultima lună am fost ținta unor calomnii și defăimări incalificabile. Tăcerea mea se datorează faptului că s-a decis întrunirea Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal, care să judece această situație, mâine, în data de 8 martie. După această ședință voi prezenta public punctul meu de vedere asupra înregistrării care circulă, în care voi dezvălui motivația acestei înscenări, a protagoniștilor ei și cine stă cu adevărat în spatele acestui atac mizerabil. Voi publica declarațiile, doveziile scrise și probele pentru acest caz.”
   Cu considerație,
   Florin Ianovici

   • Citind printre rânduri replicile lui Pop m-a luat cu greață. Nu înțeleg de ce e mai băgat în seamă un astfel de specimen ? Dacă face calomnii de ce nu e dat în judecată? Văd că n-are ce face cu timpul și mai disturbă și timpul, demnitatea altora…

    • Nu te purta cu nebunul dupa nebunia lui sa nu te asemeni cu el…imi place sa apar pe altii caci pe mine ma apara Dumnezeu, la timpul si vremea Lui….in dragostea Sa, el da timp de pocainta tuturor cat traiesc, si daca Popp va realiza cat de gresit este, isi va cere iertare de la Dumnezeu si garantat Dumnezeu il va ierta, de ce sa ma trezesc ca judec inainte de vreme ceea ce Dumnezeu inca asteapta sa ierte? Si daca nu se va pocai, de ce sa mai judec eu unul deja judecat si cu soarta pecetluita? am spus si in alte comentarii, eu ma rog sincer pentru el….as fi las sa mai dau si eu in omul muribund. Si daca se va pocai vom fi frati, de ce sa imi fie rusine apoi mie sa stau in fata lui?

 8. John Popp
  11 ore ·
  “SĂRIȚI, SE SCUFUNDĂ ARCA CULTULUI PENTICOSTAL”, STRIGĂ PRIETENII, ESCROCII ȘI AMANTELE EPISCOPULUI PREA-CURVAR FLORIN IANOVICI !
  DAR, DE FAPT, SE SCUFUNDĂ BARCA PERSONALĂ A CURVARULUI IANOVICI ȘI A PRIETENULUI SĂU INTIM, ESCROCUL AMOREZAT, CORNEL ILIOI ! PREA MULȚI PORCI ȘI SCROAFE A LUAT CU EL ÎN BARCĂ, FLORIN IANOVICI, IAR PENTRU PORCI DESTINAȚIA ESTE LACUL GADARA, NU MELBOURNE, AUSTRALIA !
  Cititi si minunati-va de acest “Episcop prezbiter”!!! Asa arata vocabularul unui “Episcop Prezbiter” care face igiena trupului lui Hristos, dupa declaratiile lui anterioare…. El incearca sa faca curatenie la altii dar nu se uita in “ograda lui” sa vada cat de mizerabil poate sa traiasca……Sa incercam sa stam departe de astfel de oameni care murdaresc totul in jurul lor. Rusine sa le fie celor care au pus piatra in mana unui “Nebun”, acei LASI ascunsi dupa nebunia acestui sarman om…..Poate citesc si acei sustinatori ai lui si isi dau seama pe cine sustin, un DEMAGOG, un om fara DUMNEZEU. Domnule Episcop Prezbiter, prea-neprihanitule John Popp, repet exact ce am spus si in alte mesaje: Nu il cunoasteti pe cel ce a scris Biblia, sunteti un om fara Dumnezeu! Lasa-ti invatatura teoretica a Bibliei, trece-ti la practica, incerca sa pui in practica teoria Bibliei, pentru ca “Teoria ca teoria, practica ne omoara!”

 9. După atâta vreme încă mai puneți preț pe vorbele unuia care a făcut parte din conducerea cultului si apoi excomunicat. El care a umblat după câte știu eu cu alte femei când era căsătorit si a divorțat dacă nu m-a înșel de vreo do ori vorbește de alți. Chiar nu vede bârna din ochiul lui?

 10. God bless you! Ati avut o mare implicare aici in aparararea fratelui Ianovici si impactul a fost maxim pentru ca l-ati cunoscut personal. O sa aveti o mare rasplata, nu numai ca ati sprijinit un prieten, dar ati ajutat slobozirea unei lucrari mari de evanghelizare si aparent Dumnezeu va ales sa fiti acea persoana prin care sa lucreaze. It is a wonderful thing to see the hand of God at work. We are indeed privileged by this!

 11. Ma bucur de tot ceea ce ati scris si sunt perfect de acord. Sunt multi tradatori. Si pe Domnul Isus l-au parasit. Ma rog pentru familia Ianovici. Trist dar adevarat cand noi crestinii ne sapam singuri groapa cum s-ar spune. Cum sa mai evanghelizezi si sa chemi persoane care nu au auzit nicidata despre Domnul cand in interior se intampla astfel de lucruri? Domnul sa aiba mila de noi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s