Nevinovatia Pastorului Florin Ianovici CONFIRMATA…

Anticipam de doua saptamani ca Porumbelul isi ghideaza porumbeii, uneori, chiar deasupra cainelui legat, al carui singura satisfactie ii este oferita sa urmareasca zborul lin al porumbeilor paziti de Porumbelul lor!!! O dovada in plus ca atunci cand ai partasie cu Porumbelul in camaruta, El te va ocroti public…..
“Cainele in lant (si la oameni se numeste “lantul rautatii”) oricat ar latra la porumbelul care zboara deasupra, LIBER, in alta dimensiune decat a cainelui, nu va putea sa-i produca nici un rau….si cu cat porumbelul se inalta mai sus, cu atat cainele devine mai…TURBAT !!!”

ENCOURAGE by cornelilioi

Familia care se roaga impreuna ramane impreuna, sau funia impletita in trei nu se rupe! In viata aceasta sunt principii puse in interiorul (minte, inima si suflet) nostru de insusi Dumnezeu. Respectand aceste principii, mergem inainte…si oricat s-ar involbura valurile in jurul nostru, mergem inainte in pace, pace care intrece orice pricepere! Asta nu va intelege niciodata cel rau, asta nu vor intelege niciodata slujitorii lui. 

Vedem ca de o vreme incoace, Pastorul Florin Ianovici este atacat intr-un mod agresiv, chiar salbatic as putea spune. Si nereactionand la aceste atacuri, si continuand sa traiasca cu pacea lui Dumnezeu in inima, atacatorii sai, parca turband, au inceput sa atace Familia Pastorului Ianovici. Si vor continua sa atace pana cand se vor sfasia intre ei, pentru ca pe cine protejeaza Dumnezeu, ei nu se pot atinge. Cainele in lant (si la oameni se numeste “lantul rautatii”) oricat ar latra la porumbelul care zboara deasupra…

View original post 590 more words

By cornelilioi Posted in Diverse

4 comments on “Nevinovatia Pastorului Florin Ianovici CONFIRMATA…

 1. Pingback: Florin Ianovici – Astazi Comitetul Executiv a comfirmat NEVINOVATIA fratelui pastor Florin Ianovici | agnus dei - english + romanian blog

 2. Pace si buna dimineata. Va copiez un comentariu de la noi pe blog de la un frate bucovinean cu numele de Sandel Amaritei. Uitati ce frumos scrie :

  Bravo Ilioi. Cornelu i-a mai dat o copita in dintii si asa clatinati ai hulitorului de slujitori sinceri. Cornel Ilioi a dovedit inca o data ca are sira spinarii. In plus e si bucovinean de-al nostru cu care ma mandresc. Esti cumva si pastor, Cornele? Ai chemare, sper sa fie si alegerea.

  Cred ca fratii “all over the world cheered” cand dvs ati sarit in apararea fr. Ianovici. Iata o mostra in acest frate. Mizeria care v-a aruncat-o John Popp, menita sa aduca rusine, v-a dus cinste si onoare intre frati si le-a aratat cum se procedeaza biblic in astfel de cazuri. Acum au un model contemporan. Sa dea Domnul sa se ridice si alti “Cornel Ilioi”!
  Sa aveti o zi minunata!

 3. NABALUL ZILELOR NOASTRE….
  1 Corinteni 12(26-27): “Si daca sufere un madular, toate madularele sufar impreuna cu el; daca este pretuint un madular, toate madularele se bucura impreuna cu ele. Voi sunteti trupul lui Hristos, si fiecare in parte madularele lui.”
  “Prea-sfantule” John Popp, spuneai ca faci curatenie in biserica care este trupul lui Hristos (afirmatie facuta de dumneata). Oare are vreo importanta pentru dumneata cum si ce simte biserica cand te chinui sa tai, sa smulgi cu toata ura posibila un madular din trupul lui Hristos? Oare ti-ai pus intrebarea cata durere simte Hristos cand dumneata in nebunia dumitale sfasii din trupul Lui? Eu zic ca sunteti un lucrator la Morga, nu la Igiena, avand impresia ca lucrati pe un trup mort. Sa va spun tot eu, una cu cunostinte biblice sumare, ca Hristos a INVIAT!! Hristos e viu! Deschideti Biblia la 1 Corinteni 12(26-27), poate va dati seama cata suferinta ii provocati trupului lui Hristos.
  Cat despre afirmatia ca vreti sa cuceriti un munte, Biserica Betel, doar pentru ca ati facut o donatie cand era in constructie…Va faceti de tot rasul…Pe vremea aceea nu era Florin Ianovici la conducere, din cate stiu eu era Emil Bulgar,( poate reuseati sa va intelegeti cu el) :-P. Cele scrise pe pagina de FB arata tuturor ca habar nu aveti ce inseamna o biserica. Biserica nu este cladirea pentru care ati donat bani. Biserica este TRUPUL LUI HRISTOS din care sfasiiati ca un caine turbat. Vazandu-va cum actionati, am spus ca va asemanati cu Nabal, cu diferenta ca Nabal din Biblie a avut norocul sa aibe O (singura) nevasta inteleapta si sa-l scape de mania imparatului, pe cand dumneata, “trei, Doamne, si toate trei?”…..Dumnezeu cu mila!

  • Un comentariu la subiect, sincer si foarte adevarat!
   Ma rog din toata inima sa fie inteles si de cine trebuie….

   In legatura cu … Igiena trupului, orice organ intr-un corp sanatos primeste comenzile motoare de la creierul din cap. Nu poate mana sa inceapa sa taie urechile sau sa-si rupa limba cu dintii fara comanda de la creier. Spiritual vorbind, in trupul lui Hristos capul este Hristos. Sa creada cineva ca actioneaza la comanda creierului din capul Hristos cu actiuni total anti-biblice, este schizofrenie paranoica si actiunile sale sunt doar spasme neurotice. De aceea pentru asemenea persoane singura recomandare este tratarea cat mai urgenta; daca nu, vor ajunge intr-o stare ireversibila. Cat pentru cei din jur, solutia viabila este …ignorarea.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s