Din nou acasa….! / Home, sweet home….!

Din nou acasa!

Dupa o perioada destul de indelungata iata-ma din nou acasa! Este frumos sa calatoresti, sa vizitezi diferite locuri si oameni, sa te intalnesti cu prieteni vechi dar si noi, cunostinte din copilarie, dar este extraordinar sa fii din nou acasa!

A fost deosebit timpul petrecut la Bucuresti in compania familiei Pastorului Florin Ianovici si intilnirile avute cu personalul dar si orfanii din cadrul fundatiei Viata si Lumina; a fost deosebita partasia simtita in timpul inchinarii cu fratii si surorile bisericii Bethel Bucuresti. Chiar as recomandata din toata inima tuturor care vizitati Romania sa vizitati si aceasta biserica. Se merita, dar este extraordinar sa fii din nou acasa!

Am retrait clipe de bucurie in Radauti, orasul unde am vazut lumina lumii si unde am copilarit, orasul unde am invatat si unde am cunoscut-o pe Coca, cea care avea sa-mi devina sotie; m-am bucurat din nou cu fratietatea bisericii Maranata, biserica de unde am plecat acum 21 de ani, in noua cladire inaugurata luna trecuta; am plans impreuna cu comunitatea din Radauti, mai ales cu cei din biserica Betel, unde o tanara de 29 de ani a trecut la Domnul in urma unui accident groaznic; am petrecut clipe de neuitat cu toti cei intalniti, dar este extraordinar sa fii din nou acasa!

Si daca toate aceste satisfactii ni le creaza casa acestei lumi trecatoare, ce vom simti cand vom ajunge cu adevarat ACASA?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s